HUT:n vuosikokouksessa asiaa EM-yleisurheilusta
13.2.2012 21:23 Uutiset / Helsingin Urheilutoimittajat
Helsingin Urheilutoimittajat ry:n vuosikokous pidetään maanantaina 5. maaliskuuta kello 18 Kampissa sijaitsevassa Radisson Blu Royal -hotellissa (Runeberginkatu 2). Kokousisäntämme on yleisurheilun EM2012-kisaorganisaatio/Suomen Urheiluliitto.

Ennen kokouksen alkua kello 17–18 tarjolla on salaattibuffet-illallinen hotellin tilausravintolassa vastaanottoaulan vieressä, katutasossa.
Koska tie urheilutoimittajan sydämeen saattaa käydä vatsan kautta, tässä salaattibuffet'n ruokalistaa:  romainesalaattia, caesarkastiketta, kanaa, kylmäsavulohta, pekonia, kananmunaa, oliiveja, parmesaania, kirsikkatomaattia, chilimajoneesia, balsamicoa ja oliiviöljyä sekä alkoholittomat ruokajuomat.
Iltapalan jälkeen siirrymme Finland-kabinettiin (katutaso, pääovista sisään ja oikealle), jossa on tarjolla kahvia/teetä ja keksejä. Ohjelmassa on ensin EM-yleisurheilun osuus ja sen jälkeen vuosikokous.
Runeberginkatu 2:ssa sijaitsevaan hotelliin pääsee kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla, mm. metrolla aivan viereen. Jos tulet omalla autolla, hotellin nettisivuilta löytyy pitkänä linkkinä opastus parkkitiloihin.

Missä media istuu EM-kisoissa?

Yleisurheilun EM-kisaosuudessa isäntämme valottavat muun muassa kisojen mediajärjestelyjä ja muiden järjestelyjen tilannetta vajaat neljä kuukautta ennen h-hetkeä.
EM-kisat ovat viimeiset yleisurheilun arvokisat nykymuotoisella Olympiastadionilla. Stadion kaipaa tuntuvaa remonttia, mikä on tullut viime vuosien aikana selväksi. Myös Urheiluliiton puheenjohtaja Antti Pihlakoski on sanonut, ettei Olympiastadionille saada yleisurheilun arvokisoja ilman tilojen mittavaa remontointia.
Mukana kisoista kertomassa on EM-kisojen vastuuihmisiä pääsihteeri Esa Honkalehdosta lähtien. Mediajärjestelyistä vastaa muun muassa entinen kollegamme Pasi Rein.
Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Esityslista on lähetetty jäsenille jäsenkirjeen mukana.

Tervetuloa!

HUT:n hallitus


   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat