Kahdeksan joukkuetta HUT:n salibandyssä
14.1.2012 0:23 Uutiset / Helsingin Urheilutoimittajat
A-lehtien/Urheilulehden joukkue tuli uutena mukaan, kun tammikuussa pelataan HUT:n seitsemännestä salibandymestaruudesta. Ennakkotietojen mukaan A-lehtien miehistössä pelaa muun muassa firman hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen. Pomoporrasta on tulossa myös STT-Lehtikuvan joukkueeseen, sillä joukkueen nimilistalla on päätoimittaja Mika Pettersson.

Turnauksen alkulohkoissa pelaa kaikkiaan kahdeksan joukkuetta. Viimevuotista mestaruutta puolustaa Ilta-Sanomat/Veikkaaja, joka voitti tuolloin finaalissa YLE Urheilun. Finalistit ovat eri lohkoissa, joten niiden kohtaaminen finaaliturnauksessa on mahdollista.
Alkulohkot pelataan 18.–19. tammikuuta ja finaali 25. tammikuuta. Pelipaikka on aiemmista turnauksista tuttu Myllypuron Arena Center. Turnauksen erotuomarina toimii tuttuun tapaan Salibandyliiton erotuomarivastaava Jukka Parviainen. Liitto tukee turnausta myös muun muassa maalivahtivarusteiden lainaamisella.

Otteluohjelma:
Alkulohkot 18. ja 19. tammikuuta 2012

A-lohko (ke 18.1. klo 10-13.30): IS/Veikkaaja, Iltalehti, A-lehdet/Urheilulehti, STT-Lehtikuva
B-lohko (to 19.1. klo 10–13.30): HBL, HS, MTV3, YLE Urheilu.
Peliaika 2x13 minuuttia.

A-lohko (keskiviikko):

Klo 10.00 Iltalehti - STT
Klo 10.35 IS/Veikkaaja - A-lehdet
Klo 11.10 STT - A-lehdet
Klo 11.45 IS/Veikkaaja - Iltalehti
Klo 12.20 A-lehdet - Iltalehti
Klo 12.55 STT - IS/Veikkaaja

B-lohko (torstai):

Klo 10.00 YLE Urheilu - HS
Klo 10.35 HBL - MTV3
Klo 11.10 HS - MTV3
Klo 11.45 HBL - YLE Urheilu
Klo 12.20 MTV3 - YLE Urheilu
Klo 12.55 HBL - HS

Kummankin lohkon kaksi parasta etenee lopputurnaukseen, joka pelataan keskiviikkona 25. tammikuuta kello 10-13 Myllypurossa. Lopputurnauksessa pelataan ensin välierät: A-lohkon voittaja kohtaa B-lohkon kakkosen ja B-lohkon voittaja A-lohkon kakkosen. Välierien pelijärjetys arvotaan.
Huipennukseksi välierien häviäjät pelaavat pronssiottelun ja välierien voittajat kohtaavat loppuottelussa.
Lohkoissa paremmuus ratkaistaan seuraavasti. Ensisijaisesti sijoitukset ratkaistaan sarjapisteiden perusteella (voitosta 2 pistettä, tasapelistä 1, häviöstä 0). Jos kaksi joukkuetta on tasapisteissä, ratkaisee ensin keskinäinen ottelu, sitten koko turnauksen maaliero ja lopuksi tehdyt maalit. Jos näillä eväillä ei löydy paremmuutta, heitetään lanttia.
Jos useampi joukkue tasapisteissä, ensin paremmuus ratkaistaan koko turnauksen maalierolla ja sitten tehdyillä maaleilla. Lopuksi ratkaisee arpa.


   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat