Ministeri, mykoplasma ja taistelu tuulimyllyjä vastaan
18.8.2011 13:27 Uutiset / Helsingin Urheilutoimittajat
Helsingin Urheilutoimittajien syyskauden tilaisuuksiin kannattaa ilmoittautua kiireesti, sillä mielenkiintoinen ohjelma takaa tilaisuuksien täyttyvän nopeasti.

Syksyn koulutustilaisuudet alkavat maanantaina 19. syyskuuta Diacorissa, jossa pääsemme seuraamaan alansa huipun, ortopedi Harri Heliön tekemää olkapään tähystystä. Lisäksi kuulemme erikoislääkäri Heikki Tikkasen selvityksen mykoplasmasta, joka tuntuu sekoittavan paitsi hiihtäjien myös yleisurheilijoiden harjoittelua ja kilpailua.
Diacor ottaa Ruoholahdessa vastaan 15 ilmoittautunutta 19.9. kello 17 alkaen. Parituntinen rupeama päättyy kevyeen iltapalaan. Ilmoittautumisia ottaa vastaan jäsenemme Esko Heikkinen, sähköposti esko.heikkinen(a)diacor.fi.
Kokoontuminen on Ruoholahdessa Theron Cateringissa, Porkkalankatu 22 A, 1. kerros (Porkkalankadun ja Länsisatamankadun kulmassa).

Uusi kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki tulee HUT:n lounasvieraaksi tiistaina 18. lokakuuta kello 12–13.45 ravintola Mamma Rosaan Töölöön.
Arhinmäki on lounasvieraiden kirjossa toinen urheiluasioista vastaava ministeri, sillä lounasvieraiden sarjan aloitti Kaarina Dromberg syyskuussa 2002. Tanja Karpelaa emme koskaan kutsuneet lounasvieraaksi, ja Stefan Wallin teki toukokuussa 2007 oharit perumalla tulonsa pari päivää ennen tilaisuutta.
Lounastilaisuuteen mahtuu 25 jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä: ilmoittautumiset asiamies Kaija Yliniemelle, kaijayliniemi(a)hotmail.com. Lounaan omavastuu on 10 euroa, ja se maksetaan käteisellä paikan päälle. Rahalla saa alkuruuan (keitto tai salaatti), pääruan (lihaa, kalaa tai kasviksia) sekä jälkiruuan. Ruokatoiveet on kerrottava ilmoittautumisen yhteydessä.

Teatterissa taistelemme tuulimyllyjä vastaan, sillä näytelmänä on Don Quijote. HUT:lla on 40 paikkaa torstaina 13. lokakuuta kello 19 alkavaan esitykseen. Ryhmäteatterin näytös on Helsinginkadun näyttämöllä, Helsinginkatu 25.
Don Quijoten päärooleissa ovat Vesa Vierikko ja Pertti Sveholm.
Ilmoittautumiset teatteriin pikaisesti Riitta Närhelle, riitta.narhi(a)tennis.fi.
Teatterikustannusten noustua olemme nostaneet myös omavastuuta, joka on nyt 15 euroa jäseneltä ja 20 euroa avecilta. Normaali lipun hinta on 35 euroa, joten HUT:n jäsenenä kaksi pääsee yhden hinnalla.
Jäsen voi ottaa teatteriin maksimissaan yhden avecin.

Urheilurintamalla odottelemme Tukholman urheilutoimittajien vastavierailua jalkapallokentille. Se toteutuu joko lokakuussa EM-karsinnan Ruotsi-pelin yhteydessä tai UL:n 80-vuotisjuhlien aikaan marraskuussa. Joukkuetta kokoaa Mikko Innanen.
Golfissa Helsinki kohtaa Muun Suomen reikäpeliottelussa Vuosaaressa maanantaina 12. syyskuuta. Joukkueeseen kuuluvat UL:n mestari Hannu Jalonen, UL:n A-sarjan mestari Arno Seiro, HUT:n mestari Kristofer Andersson Ruotsalo sekä Seppo Jolkkonen, Timo Pasanen, Ari Pusa, Jussi-Pekka Reponen, Jukka Suomela ja kapteeni Kaija Yliniemi.

Lisätietoja asiamies Kaija Yliniemeltä, joko sähköpostitse kaijayliniemi(a)hotmail.com tai 040-517 1820. Jäsenkirje meni postiin 18. elokuuta.


   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat