HUT:n golfmestaruudesta pelataan 10. elokuuta
8.6.2011 20:06 Uutiset / Helsingin Urheilutoimittajat
Helsingin Urheilutoimittajien golfmestaruus ratkaistaan keskiviikkona 10. elokuuta Kullo Golfin kentällä.
Mercedes-Benz Press Golf Open -kisa on järjestyksessään jo 22. HUT:n mestaruuskilpailu, joten sillä on pitemmät perinteet kuin Urheilutoimittajain liiton mestaruuskilpailulla.
HUT:n kisaa kaavailtiin alun perin 9. päivään elokuuta, mutta siinä se törmäsi Erkko Trophyn mediapäivään, johon moni golfaava toimittaja on saanut kutsun. Onneksi Kullosta löytyi tilaa myös seuraavalle päivälle.
Kilpailussa on kolme sarjaa: kaikille tiedotusvälineiden edustajille avoin 18 reiän tasoituksellinen lyöntipeli, Urheilutoimittajain liiton jäsenille avoin tasoitukseton lyöntipeli ja HUT:n sisäinen mestaruuskilpailu, joka pelataan pistebogeyna täysin tasoituksin. Erikoiskilpailuina ovat lisäksi lähimmäs lippua ja pisin draivi.
Tapahtuma alkaa perinteisesti Minea Blomqvistin ja oopperalaulaja Marjukka Tepposen tiedotustilaisuudella kello 9. Sen ja aamiaisen jälkeen Minea lyö kisan avauslyönnin, jonka jälkeen kierros alkaa yhteislähtönä.
Kisan jälkeen on ruokailu ja palkintojenjako noin kello 15.30.
Ilmoittautumiset Jukka Suomelalle 28. heinäkuuta mennessä joko puhelimitse 0400-617761 tai sähköpostilla gorm.oy(a)gmail.com.

   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat