Christoffer Herberts HUT:n puheenjohtajaksi
15.2.2011 18:52 Uutiset / Helsingin Urheilutoimittajat

Christoffer Herberts HUT:n uusi puheenjohtaja

Hufvudstadsbladetin urheilutoimituksen esimies Christoffer Herberts johtaa Helsingin Urheilutoimittajat ry:tä seuraavan kaksivuotiskauden. HUT:n vuosikokous valitsi Herbertsin yksimielisesti uudeksi puheenjohtajaksi 14. helmikuuta SLU-talossa pidetyssä kokouksessa.

IMG_2665.JPG (599 x 449)

Valta vaihtui. Christoffer Herberts (vas.) on HUT:n uusi puheenjohtaja.  Kerhoa neljä vuotta johtanut Heikki Miettinen luopui puheenjohtajuudesta. Hän on ehdolla jatkamaan Urheilutoimittajain liiton puheenjohtajana. UL päättää henkilövalinnoista 8. maaliskuuta omassa vuosikokouksessaan.

HUT:n hallituksen naisjäsenten määrä kasvoi neljään, kun HS:n Riitta Koivuranta ja YLE Urheilun Nina Vanhatalo valittiin yksimielisesti hallitukseen. Koivurannan kausi on kaksivuotinen, kuten erovuoroisista jatkopestin saaneiden Matti Hannulan, Mikko Innasen ja Antti Tirin. Vanhatalo tulee hallitukseen puheenjohtajaksi siirtyneen Herbertsin tilalle vuodeksi 2011.Hallituksessa jatkavat Riitta Närhi, Lauri Sihvonen ja Kaija Yliniemi.

Tennisliitto juhlii 100 vuottaan

IMG_2663.jpg (449 x 599)Vuosikokousta isännöi Suomen Tennisliitto, joka täyttää tänä vuonna 100 vuotta. HUT kiittää Tennisliittoa isännyydestä ja iltapalasta, jota olisi riittänyt useammallekin kuin 17 osallistujalle.

Viiden seuran 1911 perustamasta Tennisliitosta on kasvanut lähes 200 seuran organisaatio, jonka jäsenseuroihin kuuluu noin 22000 jäsentä. Laji on miesvaltainen, sillä jäsenistä noin kaksi kolmasosaa on miehiä.

Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho iloitsi tenniksen hyvästä kiinnostuksesta suuren yleisön joukossa.

– Jarkko Niemisen menestys on vahvasti vaikuttanut lajin arvostuksen nousuun, Purho totesi.

Tiedotusvälineissä tennis on melko hyvin esillä, mutta suomalaispelaajien otteita tv-lähetyksissä näkee kohtalaisen harvoin.

Tennisliitto juhlii 100-vuotista taivaltaan 14. toukokuuta Helsingissä. Huhtikuun 18. päivä aukeaa Urheilumuseossa tennisaiheinen näyttely noin kuukaudeksi, ja samana päivänä julkistetaan Anna-Riikka Carlsonin kirjoittama kirja Tennisliiton 100-vuotistaipaleesta.


Kuva oikealla: Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho kertoi HUT:n vuosikokousväelle 100-vuotisjuhliaan tänä vuonna täyttävän Tennisliiton kuulumisia.

Lounastilaisuus maaliskuussa, teatteri toukokuussa

HUT:lla on ollut alkuvuodesta jo aktiivista toimintaa, muun muassa IS/Veikkaajan voittama salibandyturnaus ja 31 osallistujaa koonnut naistoimittajien ilta. Toiminta jatkuu 30. maaliskuuta urhelutoimittajien lounastilaisuudella, jonka vieraana on jalkapalloliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa. Lounastilaisuuteen voi ilmoittautua asiamiehelle sähköpostitse (kaijayliniemi(a)hotmail.com) 25.3. mennessä. Mukaan mahtuu 25 jäsentä. Ilmoittautumisen yhteydessä pitää ilmoittaa, syökö alkuruuaksi keiton vain salaatin ja pääruuaksi lihaa vai kalaa.

HUT:n kevään teatteri on Kom-teatterin "Vadelmavenepakolainen", joka perustuu Miika Nousiaisen kirjaan kouvolalaismiehestä, joka haluaa olla ruotsalainen. Kirjan perusteella näytelmä on hulvaton, ja näemme sen on 18. toukokuuta kello 19.
Teatteriin ilmoittautumisia ottaa vastaan Riitta Närhi sähköpostitse osoitteessa riitta.narhi(a)tennis.fi. Omavastuu on 10 euroa jäseneltä ja 15 euroa avecilta. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro osoite, johon liput postitetaan. Ilmoittautumisten takaraja on 5. huhtikuuta.

Teksti ja kuvat: Kaija Yliniemi


   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat