Iltalehti puolustaa salibandyn mestaruutta
13.1.2011 20:30 Uutiset / Helsingin Urheilutoimittajat
HUT:n kuudes salibandyn mestaruusturnaus pelataan 18. tammikuuta alkaen. Iltalehti puolustaa viimevuotista mestaruuttaan, jossa on parin viime hetken peruutuksen takia kuusi joukkuetta kahdeksan sijasta.

Pelipaikka on tuttu Ed Station -halli Myllypurossa. Alkulohkojen ottelut pelataan 18. ja 19. tammikuuta kello 10–13.30 ja lopputurnaus 25. tammikuuta samoilla kellonlyömillä. Lopputurnaukseen pääsee A-lohkosta kolme parasta ja torsoksi kutistuneesta B-lohkosta yksi joukkue.

Ottelut tuomitsee Salibandyliiton erotuomarivastaava Jukka Parviainen, kuten aiempinakin vuosina. Salibandyliitto auttaa järjestelyissä muutenkin, sillä liiton harrastevastaava Eeva Welling on luvannut käyttöömme maalivahdin varusteita ja muita välineitä.

HUT:n yhteistyökumppani Fonecta teetti viime vuoden turnaukseen pelipaidat, ja ne ovat käytössä tänäkin vuonna. Pelipaitojen värit arvotaan, mutta hallitseva mestari Iltalehti saa jatkaa punaisissaan.

Otteluohjelma:

A-lohko (tiistai 18.1.):

Klo 10.00Iltalehti -YLE Urheilu
Klo 10.35YLE Urheilu-STT
Klo 11.10HS-Iltalehti
Klo 11.45Iltalehti-STT
Klo 12.20YLE Urheilu-HS
Klo 12.55STT -HS

B-lohko (keskiviikko 19.1.):

Klo 10.00HBL IS/Veikkaaja

Peliaika 2x13 minuuttia, kenttä on Myllypuron Kenttä 5.

A-lohkon kolme parasta ja B-lohkon voittaja etenevät lopputurnaukseen, joka pelataan tiistaina 25. tamikuuta kello 10-13.30  Myllypurossa. Lopputurnauksessa A-lohkon voittaja kohtaa oman lohkonsa kolmosen ja B-lohkon voittaja A-lohkon kakkosen välierissä, ja sen jälkeen välierien häviäjät pelaavat pronssiottelun ja välierien voittajat kohtaavat loppuottelussa.

Lohkoissa paremmuus ratkaistaan seuraavasti. Ensisijaisesti sijoitukset ratkaistaan sarjapisteiden perusteella (voitosta 2 pistettä, tasapelistä 1, häviöstä 0). Jos kaksi joukkuetta tasapisteissä, ratkaisee ensin keskinäinen ottelu, sitten koko turnauksen maaliero ja lopuksi tehdyt maalit. Jos näillä eväillä ei löydy paremmuutta, heitetään lanttia.

Jos useampi joukkue tasapisteissä, ensin paremmuus ratkaistaan koko turnauksen maalierolla ja sitten tehdyillä maaleilla. Lopuksi ratkaisee arpa.

B-lohkon ainoa ottelu pelataan ratkaisuun asti. Jos ottelu on kahden erän jälkeen tasan, pelataan 5 minuutin jatkoaika. Jos senkin jälkeen ollaan tasoissa, lauotaan voittomaalikilpailussa ensin kolmella laukojalla/joukkue ja sitten laukojapareittain, kunnes ottelu on ratkennut.


   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat