Helsinki yhä klassikon valtias
7.12.2010 21:08 Uutiset / Helsingin Urheilutoimittajat

Jo 48:s Helsingin ja Tukholman urheilutoimittajakerhojen jalkapallo-ottelu pelattiin tutusti Talin hallissa. 49. ottelu pelataan kesäkuun alussa Tukholmassa.

Hki.jpg (600 x 399)Kotijoukkueen tilanne näytti ennen peliä vaikealta lukuisten viime hetken nimerkkäiden poisjääntien vuoksi. Jalkeille saatiin sentään 12 pelaajaa Tukholman 15:ta vastaan; vastustajien tähtipelaaja Robert Laul oli katsonut parhaaksi tulla lentäen.

Helsinki hallitsi silti ensimmäistä puoliaikaa, ja kapteeni Mikko Innasen once in a lifetime -vedolla kotijoukkue johti tauolla 1-0. Toinen puoliaika oli tasaisempi. Tolpat ja ylärimat paukkuivat molemmissa päissä, ja Helsinki avitti vieraita yhdellä omalla maalilla. Kentän paras pelaaja, ex-liigamies Tero Karhu ja Viikinkejä aikoinaan edustanut Jesse Terho vastasivat Helsingin muista osumista ja sinetöivät 3-2 -voiton.

Helsingin kokeneen managerikaksikon Markku Heinonen-Timo Mustonen mukaan ottelu oli tasokkain vuosiin. Tasoa ei ainakaan heikentänyt Jari Pylvänäisen varma tuomarointi.

49. ottelu pelataan kesäkuun alussa Tukholmassa. Reissulla voi seurata EM-karsinnan Ruotsi-Suomi -ottelun, ja nestetasapaino säilynee samoilla Hartwallin tuotteilla kuin nytkin.

Teksti: Mikko Innanen
Kuva: Jesse Terho


   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat