Seppo Kuismalle jälleen Sopulien keilamestaruus
10.10.2010 23:38 Uutiset / Helsingin Urheilutoimittajat

Ratkaisu tapahtui kuuden sarjan kilvan viimeisessä ruudussa, johon Kuisma taiteili kaadon ja Boström missasi yksittäiskeilan.

Sopulit on Helsingin seudun urheilutoimittajien keilaseura, joka tunnettiin aiemmin Neekerit-nimellä.

Seuran mestaruuskisojen tulostaso oli kokonaisuudessaan varsin hyvä. Kuisma teki 1114 pisteen tuloksen ja jätti Boströmin kahdeksan pisteen päähän taakseen. Göran Hemtman oli kilvan kolmas.

Kuisma ei kuulunut kolmen sarjan jälkeen kärkijoukkoon, mutta seuraavat sarjat (212, 206, 222) nostivat hänet kolmannen peräkkäisen kerran Sopulien mestariksi. Boström taipui vasta viimeisen ruudun lipsahduksellaan.

Boström oli suosikki, mutta Kuisma oli edellisen päivän harjoituksessaan löytynyt kaatovireen ja se toimi tuloksekkaasti kisan kolmella viimeisellä sarjalla.

Yhtä tiukkaa oli kilpailu kolmannesta sijasta. Siinäkin Hemtman kukisti Matti Erkkilän vasta päätösruudussa. Esa Sulkava oli voittovauhdissa kilvan puoliväliin, mutta sitten lajikunto alkoi pettää ja Sopulien edellinen puheenjohtaja hiipui viidenneksi.

Timo Järviö jäi tasoituksettomassa kilvassa kuudenneksi. Hän heitti yli 150:n keskiarvolla, eli yli 10 pistettä tuloskeskiarvoaan paremmin.

Puheenjohtaja Pertti Tapola seurasi perämiehenä sopulilaumansa kilpaa. Hän on rukannut heittonsa täysin uusiksi, ja suosittu radioääni uhrasi mestaruuskilpailun rohkeasti uuden perusheiton harjoitteluun.

Sopulien mestaruuskilpailun tulokset:

1) Seppo Kuisma 1114
2) Kaj Boström 1106
3) Göran Hemtman 1064
4) Matti Erkkilä 1153
5) Esa Sulkava 1013
6) Timo Järviö 919
7) Pertti Tapola 885


   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat