Kekäläinen lounasvieraana, teatteria marraskuussa
2.9.2010 18:37 Uutiset / Helsingin Urheilutoimittajat
Jääkiekkoseura Jokerien uusi toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen tulee Helsingin Urheilutoimittajien lounasvieraaksi lokakuussa. Tilaisuus on ravintola Mamma Rosassa (Runeberginkatu 55, Helsinki) keskiviikkona 20. lokakuuta kello 12.30.

Ennen Jokeri-pestiä Kekäläinen oli NHL-seura St. Louis Bluesin varatoimitusjohtaja, joten luvassa on mielenkiintoista kuultavaa.

Ilmoittautumisia ottaa vastaan asiamies Kaija Yliniemi sähköpostitse osoitteella kaijayliniemi@hotmail.com. Mukaan mahtuu 25 jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautumiset kuitenkin viimeistään 8.10.

Ilmoittautumisten yhteydessä kaivataan tietoa ruokavalinnoista: syötkö alkuruuaksi keiton vai salaatin, pääruuaksi kalaa, lihaa vai kasviksia. Lounaan omavastuu on 10 euroa, ja se maksetaan paikan päällä käteisellä.

HUT:n teatteri-ilta on maanantai 29. marraskuuta, jolloin Kansallisteatterissa esitetään Mr Vertigo. Näytelmän on ohjannut Kristian Smeds, joka ohjasi Kansalliseen myös Tuntemattoman sotilaan. Teksti on yhdysvaltalaisen kirjailijan Paul Austerin, ja rooleissa nähdään mm. Kristiina Halttu, Tea Ista ja Jukka-Pekka Palo.

Teatteri-ilmoittautumiset Riitta Närhelle 24. syyskuuta mennessä. Mukaan mahtuu kolmisenkymmentä HUT:n jäsentä tai avecia. HUT tukee teatterissa käyntiä, sillä omavastuu on jäseneltä vain 10 euroa ja avecilta 15 euroa.

Ilmoittautumisten yhteydessä ilmoita myös osoite, johon haluat liput postitettavan.

Urheilutoimintaa HUT:lla on syksyn aikana golfissa ja jalkapallossa. Kerhon omat golfmestaruuskisat pelattiin jo 30. elokuuta, mutta 13. syyskuuta Helsinki kohtaa Muun Suomen urheilutoimittajien reikäpeliottelussa Kotkassa. Kapteeni Kaija Yliniemen johtama joukkue puolustaa viimevuotista voittoa.

Jalkapallossa Tukholman urheilutoimittajien joukkue saapuu marraskuussa perinteiselle vastavierailulle. Mikko Innasen kokoama joukkue voitti tukholmalaiset toukokuussa Brommapojkarnan kentällä 3–2.

Pääkaupunkiseudun paras -tilaisuus järjestetään maanantaina 13. joulukuuta tukijamme Fonectan uusissa tiloissa Pasilassa. Tilaisuudesta lisää myöhemmin.

HUT:n koulutusstipendit ovat anottavissa 5. marraskuuta mennessä. Anomukset puheenjohtaja Heikki Miettiselle sähköpostitse osoitteella heikki.miettinen@hs.fi.

Kaija Yliniemi
asiamies


   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat