Jäsenkorttiasiaa HUT:n jäsenille
26.3.2010 11:24 Uutiset / Helsingin Urheilutoimittajat
Jäsenkorttiasiaa HUT:n jäsenille

Urheilutoimittajain Liitto on uusinut kaikkien jäsentensä jäsenkortit. Uudet kortit on postitettu B-jäsenille eli kerhojäsenille keskiviikkona 24. maaliskuuta jäsenkirjeen ja jäsenmaksulaskun yhteydessä.
A-jäsenet ja UL:n vapaajäsenet saavat korttinsa aivan maaliskuun lopussa. Niitä ei voinut postittaa ennen kuin 24.3. kokoontunut UL:n vuosikokous oli hyväksynyt jäsenmaksun tälle vuodelle.

Vanhat kortit poistuvat uudistuksen myötä pois käytöstä. Niihin ei ole enää tarjolla vuositarroja.

Osa uusista jäsenkorteista on kuvattomia, koska usea jäsen jätti toimittamatta liitolle tai HUT:n asiamiehelle kuvansa korttia varten. Kortteja pyydettiin ensimmäisen kerran viime kesänä, ja aikaa niiden postittamiseen oli 15. helmikuuta asti. Helsinkiläisten kunniaksi on mainittava, että etenkin HUT:n B-jäsenet olivat muuhun maahan verrattuna aktiivisia kuvien postittamisessa.

Kuvattoman kortin käyttäjän on varauduttava siihen, että urheilutapahtumissa joutuu todistamaan henkilöllisyytensä. Ensi vuonna kortteihin lähetään uudet vuositarrat.

Liitto maksoi jäsenkorttiuudistuksen ensimmäisen vaiheen. Jos kortissa on nimivirhe tai muu virhe, UL teettää kustannuksitta uuden kortin. Myös uudet jäsenet saavat ensimmäisen korttinsa maksutta.

Jos kuitenkin kaipaat kuvattoman kortin sijasta nyt sittenkin kuvallista korttia, joudut osallistumaan kustannuksiin. Kuvattoman jäsenkortin saa vaihdettua kuvalliseksi noin 13 eurolla (kortti 10 euroa + postikulut, lähetetään postiennakkona).

Jos tarvitset kuvallisen jäsenkortin, lähetä kuvasi ja tietosi (nimi, osoite, kerho) sähköpostilla osoitteeseen urheilutoimittajat(a)kolumbus.fi. Voit myös käyttää kirjepostia osoitteella Urheilutoimittajain Liitto, Olympiastadion, 00250 Helsinki. Samaan osoitteeseen pitää myös palauttaa kuvaton kortti.

Tieto jäsenkorttiuudistuksesta ja kuvien keräämisestä on ollut Fair Play -lehdissä 3/2009 ja 4/2009, HUT:n jäsenkirjeissä 3/2009 ja 4/2009 sekä liiton verkkosivuilla.

Seuraava korttierä tehdään toukokuussa.

Tiedustelut jäsenkorttiasioista UL:n pääsihteerille Ahti Pohjalaiselle, urheilutoimittajat(a)kolumbus.fi tai 050-5253720.

Kaija Yliniemi
HUT:n asiamies

   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat