Christoffer Herberts uutena HUT:n hallitukseen
18.3.2010 14:05 Uutiset / Helsingin Urheilutoimittajat
Herberts uutena HUT:n hallitukseen

Hufvudstadsbladetin Christoffer Herberts valittiin uutena HUT:n hallitukseen vuosiksi 2010–2011, kun yhdistyksen vuosikokous teki päätöksiään 10. maaliskuuta Myllypurossa. Paikalla oli 17 jäsentä.

 

IMG_3096.jpg (600 x 423)

HUT:n vuosikokoukseen osallistui 17 jäsentä. Kokousta isännöi Salibandyliitto.

Christoffer Herberts uutena HUT:n hallitukseen

Hufvudstadsbladetin Christoffer Herberts valittiin uutena HUT:n hallitukseen vuosiksi 2010–2011, kun yhdistyksen vuosikokous teki päätöksiään 10. maaliskuuta Myllypurossa. Paikalla oli 17 jäsentä.

Herbertsin lisäksi hallitukseen valittiin Riitta Närhi, Lauri Sihvonen ja Kaija Yliniemi, jotka jatkavat uuden kaksivuotiskauden. Tämän vuoden hallituksessa jatkavat lisäksi puheenjohtaja Heikki Miettinen, Christian Berg, Matti Hannula, Mikko Innanen ja Antti Tiri.

Kokousta isännöineelle Salibandyliitolle kokouspäivä 10.3. oli merkittävä, sillä liitto saavutti tuona päivänä 45000 lisenssipelaajan rajan. Salibandy on selvästi suurin sisäpalloilulaji, ja lisenssien määrässä laji on eittämätön kolmonen jalkapallon ja jääkiekon jälkeen.

IMG_3080.jpg (600 x 450)

Salibandyliiton toiminnanjohtaja Jari Kinnunen valotti HUT:n vuosikokoukselle mm. ensi joulukuun miesten MM-kisojen suunnitelmia.

Tavoitteena kaikkien aikojen parhaat salibandykisat

Salibandyliiton toiminnanjohtaja Jari Kinnunen luotsaa joukkojaan kohti miesten MM-kisoja, jotka pelataan 4.–11. joulukuuta Helsingissä Hartwall Areenassa ja Vantaalla Energia Areenassa.

– Tavoitteena on järjestää kaikkien aikojen parhaat salibandykisat, Kinnunen linjasi.

Edellisen kerran miesten salibandyn maailmanmestaruudesta pelattiin Suomessa vuonna 2002, silloin toukokuussa. Kisojen siirtäminen joulukuulle tuo paremman mediahuomion, mutta myös omat haasteensa.

Jos ja kun isäntäjoukkue menestyy, liitolla on kiire saada huomioitua pelaajat ja taustajoukot ennen kuin kaikki katoavat joulun viettoon.

Suomi puolustaa MM-kisoissa vuoden 2008 mestaruutta. Se on hyvä lähtökohta MM-kisojen yleisöennätyksen tavoitteluun. Parhaimmillaan miesten MM-kisoja on seurannut 104000 katsojaa.

Salibandyliiton henkilökunnasta koostunut ns. Ö-maajoukkue näytti A-maajoukkueelle menestyksen mallia. Se kukisti HUT:n joukkueen 12–7 kolmieräisessä ottelussa.

– Ö-maajoukkueen peleistä ei merkitä aikakirjoihin kuin voitot, Kinnunen virnisti.

Teksti: Kaija Yliniemi
Kuvat: Lauri Karppinen 


   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat