Jäsenkirjeet

HELSINGIN URHEILUTOIMITTAJIEN UUTISKIRJE 1/2018

HUT:n vuosikokous 7. maaliskuuta Pitäjänmäellä Ampumaurheiluliiton isännyydessä

Helsingin Urheilutoimittajat ry:n vuosikokous on keskiviikkona 7. maaliskuuta Pitäjänmäellä osoitteessa Valimotie 10. Tilaisuus alkaa kello 18 ja vuosikokous n. kello 19. Asialistalla on normaalin kokousprotokollan lisäksi muun muassa Urheilutoimittajain Liiton vuosikokousta (14.3.) koskevat asiat.

Tilaisuuden isäntänä on Suomen Ampumaurheiluliitto. Ennen kokoustamme pääsemme ensin tutustumaan Valimotie 10:n toimitiloihin, joihin lähes kaikki urheilujärjestöt ovat vastikään Pasilasta Radiokadulta muuttaneet. Tutustumiskierroksen jälkeen siirrymme Valimotien toisella puolella olevaan ravintolaan.

Ampumaurheiluliitosta ovat paikalla puheenjohtaja Vesa Nissinen, toiminnanjohtaja Anne Lantee ja viestintäpäällikkö Lassi Palo. Saamme tietoiskun mm. lähiaikojen tärkeistä ampumaurheilutapahtumista ja ampumalajien runsaasta kirjosta. Paikalla ovat myös sekä viime vuoden parhaaksi ampumaurheilijaksi valittu Teemu Rintala että parhaaksi nuoreksi ampumaurheilijaksi valittu Cristian Friman. Lisäksi Urheilutoimittajan Liiton puheenjohtaja, HUT:n jäsen Kalle Virtapohja kertoo urakastaan saattaa kansiin vuoden päästä 100 vuotta täyttävän Ampumaurheiluliiton historia.

Valimotielle pääsee näppärästi A-junalla (Valimon seisake). Omalla autolla tuleville tiedoksi, että talon pihalla olevat vieraspaikat ovat maksullisia (automaatti tai EasyPark-koodi 896). Hiomotien puolella kadunvarsipysäköinti on maksutonta.

Aki Riihilahti lounasvieraana 28. maaliskuuta

Helsingin Jalkapalloklubin toimitusjohtaja Aki Riihilahti tulee lounasvieraaksemme ravintola Mamma Rosan kabinettiin keskiviikkona 28. maaliskuuta, puolisentoista viikkoa ennen Veikkausliigakauden avausta. Siitäkin toki puhutaan, mutta Riihilahden vierailun pääpointti on hänen varapuheenjohtajuutensa Euroopan seurajoukkueiden ylintä päätäntävaltaa käyttävän ECA:n (European Club Association) hallituksessa. Riihilahden kanssa ECA:n hallituksessa istuvat muun muassa Ajaxin, Arsenalin, Barcelonan, Bayern Münchenin, Manchester Unitedin ja PSG:n edustajat.

Lounaspaikka on siis perinteinen, ravintola Mamma Rosan alakerran kabinetti ja aika perinteiseen tapaan kello 12.00. Ilmoittautumiset Nina Vanhatalolle sähköpostiin nina.vanhatalo@yle.fi. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 25 jäsentä. Lounaan omavastuu 10 euroa maksetaan KÄTEISELLÄ lounastilaisuuden aluksi.
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, syötkö alkuruuaksi keiton vai salaatin, pääruuaksi lihaa, kalaa vai kasviksia.

Arki ja kauhu HUT:n kevään teatterina 18. huhtikuuta

Q-teatterin Arki ja Kauhu on HUT:n kevään teatterina. Rooleissa Pirjo Lonka, Eero Ritala, Sonja Kuittinen ja Joonas Heikkinen. Olemme varanneet lippuja keskiviikolle 18. huhtikuuta. Esitys alkaa kello 19.00. Ilmoittautumiset jo torstaihin 8. maaliskuuta mennessä HUT:n teatterivastaava Riitta Koivurannalle sähköpostiin riliko@saunalahti.fi.

HUOM! Kerro ilmoittautuessasi, mihin osoitteeseen haluat liput postitettavan. Jäsenen omavastuu on 20 euroa, avecin 25 euroa (1 avec/jäsen). Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 30 tulijaa.

HEO vei HUT:n salibandymestaruuden

HUT:n salibandymestaruusturnaus pelattiin tammikuussa yhden välivuoden jälkeen nyt 12. kerran. Helsingin evankelinen opisto (HEO) nappasi kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa, kun se kukisti loppuottelussa Viasatin 1–0. Pronssiottelussa YLE Urheilu kukisti MTV Sportin 4–3. Turnaukseen osallistuivat myös Sanoma ja Laajasalon opisto. HUT kiittää turnausjärjestelyistä tälläkin kertaa vastannutta Kaija Yliniemeä, muun muassa maalivahdinvarusteita lainannutta Salibandyliittoa sekä kaikki turnauspelit tuomaroinutta Jukka Parviaista.

Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteen muutoksesta

HUT:n uutiskirje tulee valtaosalle jäsenistä sähköpostilla. Kirjeen postittaa yhteistyökumppanimme Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ESLU. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, ole ystävällinen ja ilmoita siitä sekä Matti Hannulalle (sähköpostiosoite alla) että UL:n toimistoon (toimisto@urheilutoimittajat.fi).

Tapaamisiin HUT:n tapahtumissa,

Matti Hannula
puheenjohtaja
0400 845 590
matti.hannula@primastory.inet.fi

HUT:n kaikkien hallitusjäsenten yhteystiedot löytyvät tästä.
http://www.urheilutoimittajat.fi/toiminta/23/519/h...

HELSINGIN URHEILUTOIMITTAJIEN UUTISKIRJE 4/2017

Pääkaupunkiseudun paras -palkitsemistilaisuus 11.12. Grano Oy:n tiloissa
Helsingin Urheilutoimittajat ry. palkitsee Pääkaupunkiseudun parhaan urheilijan ja Vuoden 2017 urheiluteon maanantaina 11. joulukuuta 2017 alkaen kello 18.
Tilaisuutta isännöi nyt ensimmäistä kertaa HUT:n tuore pääyhteistyökumppani Grano Oy. Tilaisuus on Grano Oy:n pääkonttorissa os. Kuortaneenkatu 1, 00520 Helsinki.
Tule katsomaan, kuka on HUT:n hallituksen mielestä ollut Pääkaupunkiseudun paras urheilija vuonna 2017 ja mikä on samojen päättäjien mielestä Vuoden 2017 urheiluteko!
Luvassa on aiempien vuosien tapaan lämminhenkinen ja mukava ilta, jossa on muutakin ohjelmaa kuin palkitsemiset. HUT:n myöntämät stipendit jaetaan, Granon oma trubaduuri viihdyttää, ja meitä odottavat perinteiseen tapaan myös herkulliset iltapalatarjoilut. Illan juontaa Laura Ruohola. Tilaisuus on avoin kaikille HUT:n jäsenille, eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Yhteistyösopimus Grano Oy:n kanssa jatkuu
Helsingin Urheilutoimittajat ja Grano Oy ovat sopineet viime keväänä tehdyn 1+1 -mallisen yhteistyösopimuksen optiovuoden käyttämisestä. Grano Oy on siis HUT:n pääyhteistyökumppani myös ensi vuoden ja isännöi Pääkaupunkiseudun paras -tilaisuuden myös joulukuussa 2018.

Ampumaurheiluliitto isännöi HUT:n vuosikokousta 7. maaliskuuta
Merkitse jo nyt kalenteriisi HUT:n vuosikokous. Se pidetään 7. maaliskuuta Pitäjänmäellä, minne monet lajiliitot Länsi-Pasilasta Olympiakomitean talosta (ent. SLU-talo, ent. Valo-talo) alkuvuodesta 2018 muuttavat. Isäntänämme Pitäjänmäellä on Suomen Ampumaurheiluliitto. Tilaisuus alkaa kello 18 ja vuosikokous n. kello 19.15. Tästä tarkemmin uutiskirjeessä 1/2018.

HUT:n salibandymestaruudesta pelataan taas

Yhden välivuoden jälkeen päästään taas ratkomaan HUT:n salibandymestaruutta, kun neljä joukkuetta (Yle, Viasat, HEO ja Laajasalon Opisto) on ilmoittautunut tammikuussa pelattavaan turnaukseen. Jos vielä löytyy muita halukkaita, välittömästi yhteys allekirjoittaneeseen.

Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteen muutoksesta
HUT:n uutiskirje tulee valtaosalle jäsenistä sähköpostilla. Kirjeen postittaa yhteistyökumppanimme Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ESLU. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, ole ystävällinen ja ilmoita siitä sekä Matti Hannulalle (sähköpostiosoite alla) että UL:n toimistoon (toimisto@urheilutoimittajat.fi).

Tapaamisiin HUT:n tapahtumissa,
Matti Hannula
puheenjohtaja
0400 845 590
matti.hannula@primastory.inet.fi

HUT:n hallitusjäsenten yhteystiedot löytyvät tästä.

HELSINGIN URHEILUTOIMITTAJIEN UUTISKIRJE 3/2017

Pormestari Vapaavuori lounasvieraaksi 5. lokakuuta

Syksyn lounasvieraamme on kerhomme pääreviirin terävimmältä huipulta. Helsingin pormestarina kesäkuussa aloittanut Jan Vapaavuori tulee vieraaksemme torstaina 5. lokakuuta. Paikka on perinteinen, ravintola Mamma Rosan alakerran kabinetti, ja aika 12.00. Ilmoittautumiset Nina Vanhatalolle sähköpostiin nina.vanhatalo@yle.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, syötkö alkuruuaksi keiton vai salaatin, pääruuaksi lihaa, kalaa vai kasviksia. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 25 jäsentä. Lounaan omavastuu 10 euroa maksetaan KÄTEISELLÄ lounastilaisuuden aluksi.

Ryhmäteatterin Muodonmuutos HUT:n syksyn teatterina 23. marraskuuta

Esa Leskisen ja Sami Keski-Vähälän kirjoittama, Esa Leskisen ohjaama näytelmä Muodonmuutos on HUT:n syksyn teatterina. Rooleissa Vesa Vierikko, Santtu Karvonen, Minna Suuronen, Robin Svanström, Sari Mällinen ja Taisto Oksanen. Olemme varanneet lippuja keskiviikolle 23. marraskuuta. Esitys alkaa kello 19.00 Ryhmäteatterissa (Helsinginkatu 25). Ilmoittautumiset teatteri-iltaan jo maanantaihin 25. syyskuuta mennessä HUT:n teatterivastaava Riitta Koivurannalle sähköpostiin riliko@saunalahti.fi. HUOM! Kerro ilmoittautuessasi, mihin osoitteeseen haluat liput postitettavan. Jäsenen omavastuu on vain 15 euroa, avecin 20 euroa (1avec/jäsen). Mukaan mahtuu 30 nopeinta ilmoittautujaa.

Reposesta HUT:n golfmestari

HUT:n golfmestaruuskilpailusta Kullo Golfissa Porvoossa 4.9. tuli Jussi-Pekka Reposen ja Kristofer Anderssonin kova kaksinkamppailu. Mestaruus ratkaistiin pistebogey-kilpailuna. Molemmat saivat kokoon 36 pistettä, mutta mestaruuspokaalin pääsi pokkaamaan Reponen, koska hän pelaa alhaisemmalla slope-tasoituksella kuin Andersson. Reponen oli Anderssonia parempi myös lyöntipelissä, mikä takasi tasoituksellisena lyöntipelinä pelatun Veho Mercedes Benz Press Golf Open -kilpailun voiton. Reponen pelasi kentän 82 lyönnillä, Andersson 83:lla. Kolmanneksi HUT:n mestaruuskilpailuissa sijoittui Jukka Suomela (34 p.), joka vastasi jälleen kerran tapahtuman onnistuneista järjestelyistä. Kisasta lisää HUT:n nettisivuilla.

Yhteistyökumppanimme Granon tervehdys

Lue tämän jäsenkirjeen lopusta HUT:n tuoreen yhteistyökumppanin, Granon, kaupallisen johtajan Jukka-Pekka Vuoren tervehdys. Kuten jo jäsenkirjeessä 2/2017 mainittiin, Granon ja HUT:n sopimus on mallia 1+1. Grano isännöi Pääkaupunkiseudun paras -tapahtumaa joulukuussa. Siitä tarkemmin vuoden viimeisessä, marraskuussa lähetettävässä jäsenkirjeessä.

Koulutusstipendit haettavana 3.11. asti

HUT jakaa taas koulutusstipendejä jäsenistölleen. Stipendiä voi anoa ammatilliseen tai muuten vain itseään kehittävään koulutukseen. Työmatkoihin sitä ei myönnetä. Vapaamuotoiset anomukset puheenjohtaja Matti Hannulalle sähköpostiin matti.hannula@primastory.inet.fi marraskuun 3. päivään mennessä. Stipendi maksetaan vuonna 2018 kuitteja vastaan. Stipendin saaja sitoutuu kirjoittamaan jutun stipendin käyttötarkoituksesta Fair Play -lehteen.

Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteen muutoksesta

HUT:n uutiskirjeen postittaa yhteistyökumppanimme Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ESLU. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, ole ystävällinen ja ilmoita siitä sekä Matti Hannulalle (sähköpostiosoite alla) että UL:n toimistoon (toimisto@urheilutoimittajat.fi).

Tapaamisiin HUT:n tapahtumissa,
Matti Hannula
puheenjohtaja
0400 845 590
matti.hannula(a)primastory.inet.fi

HELSINGIN URHEILUTOIMITTAJIEN UUTISKIRJE 2/2017

Grano Oy on HUT:n uusi yhteistyökumppani

Helsingin Urheilutoimittajat ry. ja sisältöpalveluyritys Grano Oy ovat tehneet 1+1 -mallisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä saamamme taloudellisen tuen lisäksi Grano isännöi joulukuussa Pääkaupunkiseudun paras -tilaisuuden toimitiloissaan Kuortaneenkadulla, Helsingin Vallilassa. Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Se auttaa asiakkaitaan toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa printti- ja digitaalisissa kanavissa. Grano palvelee valtakunnallisesti 23 paikkakunnalla Helsingistä Ouluun. Yhtiössä työskentelee 820 ammattilaista. Liikevaihto on noin 90 miljoonaa euroa. Grano ja HUT ovat sopineet, että optiovuodesta päätetään tämän vuoden syyskuun loppuun mennessä.

HUT:n jalkapallojoukkueelle kylmää kyytiä Tukholmassa

Helsingin Urheilutoimittajien jalkapallojoukkue matkusti toukokuun lopulla Tukholmaan pelaamaan perinteisen ystävyysottelun sikäläisiä urheilutoimittajia vastaan. Kotiintuomiset jäivät tuloksen osalta ohuiksi, sillä Tukholman kivikova joukkue voitti ottelun maalein 4–0. Tarkempi raportti ottelusta HUT:n nettisivuilla.

Jalonen ja Nieminen iskussa viheriöillä

HUT:n kannalta paremmin kulki Urheilutoimittajan Liiton golfmestaruuskisoissa Salossa 5.–6. kesäkuuta. Mestaruuden voitti HUT:n Hannu Jalonen, joka oli paras myös tasoituksellisessa A-sarjassa. B-sarjan voitti HUT:n Antti Nieminen. Tarkemmin HUT:n nettisivuilla. HUT:n mestaruudesta pelataan 4.9. Kullo Golfin kentällä, ja 18.9. pelataan Talmassa perinteinen Helsinki – Muu Suomi -ottelu.

Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteen muutoksesta

HUT:n uutiskirje tulee valtaosalle jäsenistä sähköpostilla. Kirjeen postittaa yhteistyökumppanimme Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ESLU. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, ole ystävällinen ja ilmoita siitä sekä Matti Hannulalle (sähköpostiosoite alla) että UL:n toimistoon (toimisto@urheilutoimittajat.fi).

Hyvää kesää,
Matti Hannula
puheenjohtaja
0400 845 590
matti.hannula@primastory.inet.fi
HUT:n hallitusjäsenten yhteystiedot löytyvät tästä

HELSINGIN URHEILUTOIMITTAJIEN UUTISKIRJE 1/2017

HUT:n vuosikokous 8. maaliskuuta Espoossa

Helsingin Urheilutoimittajat ry:n vuosikokous on 8. maaliskuuta Tapiolan urheilupuistossa, Esport Areenan tiloissa (Koivu-Mankkaantie 5, 02200 Espoo). Isäntänä on Olarin Voimistelijat. Ennen kokousta kuulemme Espoon kaupungin liikuntatoimen kuulumiset, esittelyn Esport Areenan toiminnasta ja tietopaketin toukokuun 2017 lopulla Helsingin jäähallissa pidettävistä joukkuevoimistelun MM-kilpailuista. Oheisohjelman päätteeksi on tutustumiskierros Esport Centerissä, missä MM-kilpailuihin valmistautuva OVO Team harjoittelee viime elokuussa valmistuneissa kansainvälisen tason olosuhteissa.

Tilaisuus alkaa kello 17 ja vuosikokous n. kello 18. Asialistalla normaalin kokousprotokollan lisäksi muun muassa Urheilutoimittajain Liiton vuosikokousta (22.3.) koskevat asiat, esimerkiksi ehdokasasettelu UL:n uudeksi puheenjohtajaksi.

Perille Tapiolan urheilupuistoon pääsee muun muassa Kampin terminaalista laiturista 45 klo 16.18 lähtevällä bussilla numero 109.
Jos on halua/tarvetta kimppakyyteihin henkilöautolla startaten esim. Kisahallin pysäköintipaikalta klo 16, laittakaa hyvissä ajoin viestiä allekirjoittaneelle. Myös ne omalla autolla Espooseen menevät, joille koukkaus Kisahallin kautta ei aiheuta ongelmia, voivat ilmoittautua. Katsotaan sitten, miten kysyntä ja tarjonta kohtaavat.

Tenorit liemessä HUT:n kevään teatterina 30. maaliskuuta

Ken Ludwigin kirjoittama, Reita Lounavuoren suomentama ja Jaakko Saariluoman ohjaama farssi Tenorit liemessä on HUT:n kevään teatterina. Rooleissa Taneli Mäkelä, Santeri Kinnunen, Iikka Forss, Eero Saarinen, Riitta Havukainen, Oona Airola ja Jonna Järnefelt.

Olemme varanneet lippuja torstaille 30. maaliskuuta. Esitys alkaa kello 19.00 Arena-teatterissa (Hämeentie 2, Kaupunginteatterin väistötila). Ilmoittautumiset jo perjantaihin 24. helmikuuta mennessä HUT:n teatterivastaava Riitta Koivurannalle sähköpostiin riliko@saunalahti.fi. HUOM! Kerro ilmoittautuessasi, mihin osoitteeseen haluat liput postitettavan. Jäsenen omavastuu on 20 euroa, avecin 25 euroa (1 avec/jäsen). Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 30 tulijaa.

Markku Kanerva lounasvieraaksi 31. maaliskuuta

Heti teatteri-iltaa seuraavana päivänä, 31. maaliskuuta, Suomen jalkapallon A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva tulee lounasvieraaksemme. Siis vain muutama päivä Turkkia (MM-karsinta) ja Itävaltaa vastaan pelattavien vierasmaaottelujen jälkeen.

Lounaspaikka on perinteinen, ravintola Mamma Rosan alakerran kabinetti ja aika perinteiseen tapaan kello 12.00. Ilmoittautumiset Nina Vanhatalolle sähköpostiin nina.vanhatalo@yle.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, syötkö alkuruuaksi keiton vai salaatin, pääruuaksi lihaa, kalaa vai kasviksia. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 25 jäsentä. Lounaan omavastuu 10 euroa maksetaan KÄTEISELLÄ lounastilaisuuden aluksi.

Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteen muutoksesta

HUT:n uutiskirje tulee valtaosalle jäsenistä sähköpostilla. Kirjeen postittaa yhteistyökumppanimme Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ESLU. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, ole ystävällinen ja ilmoita siitä sekä Matti Hannulalle (sähköpostiosoite alla) että UL:n toimistoon (toimisto@urheilutoimittajat.fi).

Tapaamisiin HUT:n tapahtumissa,

Matti Hannula
puheenjohtaja
0400 845 590
matti.hannula@primastory.inet.fi

HUT:n hallitusjäsenten yhteystiedot löytyvät tästä http://www.urheilutoimittajat.fi/toiminta/23/519/h...


HELSINGIN URHEILUTOIMITTAJIEN UUTISKIRJE 4/2016

Pääkaupunkiseudun paras -palkitsemistilaisuus 12. joulukuuta Ravintola Perhossa

Helsingin Urheilutoimittajat palkitsee Pääkaupunkiseudun parhaan urheilijan ja Vuoden 2016 urheiluteon maanantaina 12. joulukuuta 2016 alkaen kello 18.

Tilaisuutta isännöi jo viidettä kertaa HUT:n pääyhteistyökumppani Helmi Liiketalousopisto. HUOM! Tilaisuus on tällä kertaa Ravintola Perhon tiloissa Töölössä os. Mechelininkatu 7. (Kts. Helmi Liiketalousopiston oma tiedote alla.)

Tule katsomaan, kuka perii Pääkaupunkiseudun parhaan urheilijan valtikan jääkiekkoilija Teuvo Teräväiseltä ja mikä on HUT:n hallituksen mielestä ollut Vuoden 2016 urheiluteko!

Luvassa on viime vuosien tapaan lämminhenkinen ja mukava ilta, jossa on muutakin ohjelmaa kuin palkitsemiset. Ja kun olemme Perhossa, niin on varmaa, että meitä odottavat taas myös herkulliset iltapalatarjoilut. Ohjelmassa on perinteinen tietokilpailukin hienoine palkintoineen. Tilaisuus on avoin kaikille HUT:n jäsenille, eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Vierailu Urheilumuseossa 23. tammikuuta

Tiedätkö, minkä lajiliiton alaisuudessa ampumahiihto järjestäytyi Suomessa aluksi? Entä kuka on voittanut mäkihypyn maailmancupin kokonaiskilpailun suurimmalla piste-erolla seuraavaan ja millä kaudella tämä tapahtui? Minkä lajin Suomen mestaruudet ratkottiin viimeisen kerran marraskuussa 1950 Haagan työväentalolla?

Vastaukset muun muassa näihin kysymyksiin saamme 23. tammikuuta 2017 kello 17 Urheilumuseossa alkavassa tilaisuudessa. Urheilumuseo on kutsunut Helsingin Urheilutoimittajat tutustumaan Olympiastadionin remontin aikaisiin väistötiloihinsa osoitteeseen Vanha Talvitie 3 C (lähellä Kalasataman metroasemaa).

Tarjolla on neuvoja, miten Urheilumuseon kirjastoa ja tietopalvelua voi hyödyntää, jos kirjoittaa urheiluseuran tai -liiton historiasta lehtijuttua tai kirjaa, ja millaisista aiheista Urheilumuseon tietopalvelusta saa tämän päivän urheilusta tietoa esim. lehtijuttuun.

Ilmoittautumiset Urheilumuseo-vierailulle 16.1.2017 mennessä osoitteella matti.hannula@primastory.inet.fi. Mukaan mahtuu 25 nopeinta. Virvoketarjoilu.

HUT:n vuosikokous 8. maaliskuuta Espoossa

Merkitse jo nyt kalenteriisi myös HUT:n vuosikokous. Se pidetään 8. maaliskuuta Esport Areenan tiloissa. Isäntänä on Olarin Voimistelijat. Ennen kokousta kuulemme Espoon liikuntatoimikunnan kuulumiset, esittelyn Esport Areenan toiminnasta ja tietopaketin toukokuun 2017 lopulla Helsingin jäähallissa pidettävistä joukkuevoimistelun MM-kilpailuista. Oheisohjelman päätteeksi on tutustumiskierros Esport Centerissä, missä MM-kilpailuihin valmistautuva OVO Team harjoittelee viime elokuussa valmistuneissa kansainvälisen tason olosuhteissa. Tilaisuus alkaa kello 17 ja vuosikokous n. kello 18.

Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteen muutoksesta

HUT:n uutiskirje tulee valtaosalle jäsenistä sähköpostilla. Kirjeen postittaa yhteistyökumppanimme Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ESLU. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, ole ystävällinen ja ilmoita siitä sekä Matti Hannulalle (sähköpostiosoite alla) että UL:n toimistoon (toimisto@urheilutoimittajat.fi).

Tapaamisiin HUT:n tapahtumissa,

Matti Hannula
puheenjohtaja
0400 845 590
matti.hannula(a)primastory.inet.fi

HUT:n hallitusjäsenten yhteystiedot löytyvät tästä

HELSINGIN URHEILUTOIMITTAJIEN UUTISKIRJE 3/2016

Jussi Salonoja lounasvieraaksi 26. lokakuuta
Vahvan paluun espoolaisen joukkueurheilun taustalle tehnyt Jussi Salonoja tulee lounasvieraaksemme keskiviikkona 26. lokakuuta. Paikka on perinteinen, ravintola Mamma Rosan alakerran kabinetti, ja aika perinteiseen tapaan kello 12.00.
Ilmoittautumiset Nina Vanhatalolle sähköpostiin nina.vanhatalo@yle.fi.
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, syötkö alkuruuaksi keiton vai salaatin, pääruuaksi lihaa, kalaa vai kasviksia. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 25 jäsentä. Lounaan omavastuu 10 euroa maksetaan KÄTEISELLÄ lounastilaisuuden aluksi.

Q-teatterin Kevyttä mielihyvää HUT:n syksyn teatterina
Antti Hietalan kirjoittama ja ohjaama näytelmä Kevyttä mielihyvää on HUT:n kevään teatterina. Kevyttä mielihyvää on hypnoottinen näytelmä miehestä, joka epäilee, että todellisuus on manipulaatio. Rooleissa Tommi Korpela, Minna Haapkylä, Jani Volanen, Jussi Nikkilä ja Pia Andersson. Olemme varanneet lippuja tiistaille 15. marraskuuta. Esitys alkaa kello 19.00 Q-teatterissa (Tunturikatu 16).

Ilmoittautumiset jo perjantaihin 14. lokakuuta mennessä HUT:n teatterivastaava Riitta Koivurannalle sähköpostiin riliko@saunalahti.fi. HUOM! Kerro ilmoittautuessasi, mihin osoitteeseen haluat liput postitettavan. Jäsenen omavastuu on 20 euroa, avecin 25 euroa (1 avec/jäsen). Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 35 tulijaa.

HUT isännöi UL:n keilamestaruuskilpailuja
Helsingin Urheilutoimittajat isännöi Urheilutoimittajain Liiton keilamestaruuskilpailuja keskiviikkona 9. marraskuuta. Kilpailupaikkana on BowlCircus Ruusula (Ruusulankatu 3-5). Kisa alkaa kello 13. Pelimuotona on kuusi sarjaa amerikkalaisittain, henkilökohtainen kisa puhtaana ja parikilpailu tasoituksin. Osallistumisoikeus on UL:n ja sen paikalliskerhojen jäsenillä.

Osallistumismaksu on 30 euroa, joka on maksettava 4.11. mennessä HUT:n tilille FI67 8000 1770 1153 10. Viesti-kohtaan on merkittävä "UL:n keilamestaruus" ja osallistujan nimi. Lisäksi on ilmoittauduttava 4.11. mennessä Timo Järviölle sähköpostiosoitteella timo.jarvio@pp.inet.fi tai puhelimitse 040 534 5869. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava, onko ”rekisteröity keilaaja” vai ”ei rekisteröity”, rekisteröidyiltä myös seura.
Timo Järviö vastaa tiedusteluihin. Kisaan mahtuu mukaan 20 kilpailijaa.

Koulutusstipendit haettavana 18.11. mennessä
HUT jakaa taas koulutusstipendejä jäsenistölleen. Stipendiä voi anoa ammatilliseen tai muuten vain itseään kehittävään koulutukseen. Työmatkoihin sitä ei myönnetä.
Vapaamuotoiset anomukset puheenjohtaja Matti Hannulalle sähköpostiin matti.hannula@primastory.inet.fi marraskuun 18. päivään mennessä.
Stipendi maksetaan vuonna 2017 kuitteja vastaan. Stipendin saaja sitoutuu kirjoittamaan jutun stipendin käyttötarkoituksesta Fair Play -lehteen.

Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteen muutoksesta
HUT:n uutiskirje tulee valtaosalle jäsenistä sähköpostilla. Kirjeen postittaa yhteistyökumppanimme Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ESLU. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, ole ystävällinen ja ilmoita siitä sekä Matti Hannulalle (sähköpostiosoite alla) että UL:n toimistoon (toimisto@urheilutoimittajat.fi).

Tapaamisiin HUT:n tapahtumissa,

Matti Hannula
puheenjohtaja
0400 845 590
matti.hannula(a)primastory.inet.fi

UUTISKIRJE 2/2016

Shefki Kuqi lounasvieraaksi 6. huhtikuuta

Jalkapallon Veikkausliigakausi pyörähtää käyntiin 2. huhtikuuta. Neljä päivää myöhemmin, keskiviikkona 6. huhtikuuta, sarjatulokas PK-35 Vantaan päävalmentaja Shefki Kuqi tulee lounasvieraaksemme. Paikka on perinteinen, ravintola Mamma Rosan alakerran kabinetti, mutta aika on puoli tuntia perinteistä myöhäisempi, eli kello 12.30.

Ilmoittautumiset 1.4. mennessä Nina Vanhatalolle sähköpostiin nina.vanhatalo(a)yle.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, syötkö alkuruuaksi keiton vai salaatin, pääruuaksi lihaa, kalaa vai kasviksia. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 25 jäsentä. Lounaan omavastuu 10 euroa maksetaan KÄTEISELLÄ lounastilaisuuden aluksi.

Kerhon 40-vuotisjuhlat 16. kesäkuuta

Helsingin Urheilutoimittajat ry:n 40-vuotisjuhlat järjestetään torstaina 16. kesäkuuta Kipinässä (Kolmas linja 34, Helsinki) klo 18.00 alkaen. Tarjolla on pientä purtavaa ja virvokkeita. Lisäksi Kipinän baaritiski palvelee normaalisti koko illan. Luvassa on teemaan liittyvää pientä vapaaehtoista kisailua sekä rentoa ohjelmaa. Koska kyseessä on sporttibaari, myös jalkapallon EM-kisojen seuraaminen onnistuu Kipinässä – joskin ainakin alkuillasta äänettömästi. Pukukoodi: Smart casual

Tapahtuma on maksuton, ja toivomme mahdollisimman monen HUT:n jäsenen pääsevän juhlimaan kerhon pyöreitä vuosia ja samalla tutustumaan kollegoihin entistä paremmin.
Jos illan päätteeksi riittää virtaa, jatkot tanssitaan tuttuun torstaitapaan Kallessa (Kasarmikatu 40).

Ilmoittautua voi jo nyt ja viimeistään 31. toukokuuta. Ilmoittautumiset osoitteeseen nina.vanhatalo(a)yle.fi.

Timo Innanen ja Jarmo Niemenkari HUT:n hallitukseen

TUL:n isännöimässä HUT:n vuosikokouksessa 7. maaliskuuta valittiin hallituksen uusiksi jäseniksi Timo Innanen (MTV) ja Jarmo Niemenkari (free). Erovuoroisista jatkavat Matti Lehtisaari ja Nina Vanhatalo. Hallituksessa jatkavat myös Matti Hannula (pj.), Jarmo Färdig, Jani Merimaa, Taru Nyholm ja Antti Salo. Hallitus valitsi keskuudestaan varapuheenjohtajaksi Nina Vanhatalon.

HUT:n hallitusjäsenten yhteystiedot löytyvät tästä.

Asiamiestehtävät jakoon

Erovuoroisista hallituksessa eivät jatka vpj. Janne Vakio ja Kaija Yliniemi, jonka kahdeksan vuoden mittaisesta pyyteettömästä uurastuksesta asiamiehenä lämpimät kiitokset! Koska emme onnistuneet löytämään Kaijan paikalle henkilöä samoilla ”ehdoilla”, päätti HUT:n hallitus jakaa asiamiestehtävät seuraavasti: Matti Lehtisaari hoitaa kokoushallinnon, Taru Nyholm nettisivujen päivityksen, Nina Vanhatalo lounastilaisuuksien järjestelyt ja Matti Hannula uutiskirjeiden laatimisen, Pääkaupunkiseudun paras -tilaisuudet sekä muun yhteistyön HUT:n yhteistyökumppanien kanssa.

HUT:n taloushallinnon hoitaa jatkossa Urheilutoimittajain Liiton pääsihteeri Nina Jakonen. Tästä koituu HUT:lle kustannuksia, jotka on UL:n kanssa sovittu vähennettäviksi HUT:n vuotuisesta toiminta- ja koulutusavustuksesta. Hallitus toivoo jäsenistöltä ymmärrystä mahdollisissa alkuvaikeuksissa. Jos on epäselvyyttä, kenen puoleen kääntyä, ota yhteyttä puheenjohtaja Matti Hannulaan (yhteystiedot kirjeen lopussa).

Hannula ja Vanhatalo jatkavat UL:n hallituksessa

Urheilutoimittajain Liiton vuosikokous pidettiin Viking Linen Mariella-laivalla (satamassa) 16. maaliskuuta. HUT:n edustajista olivat UL:n hallituksessa erovuoroisia Matti Hannula ja Nina Vanhatalo. Molemmat äänestettiin jatkamaan. UL:n puheenjohtaja, HUT:n Heikki Miettinen, ei ollut erovuorossa.

Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteen muutoksesta

HUT:n uutiskirje tulee valtaosalle jäsenistä sähköpostilla. Kirjeen postittaa yhteistyökumppanimme Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ESLU. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, ole ystävällinen ja ilmoita siitä sekä Matti Hannulalle (sähköpostiosoite alla) että UL:n toimistoon (toimisto(a)urheilutoimittajat.fi).

Tapaamisiin HUT:n tapahtumissa,

Matti Hannula
puheenjohtaja
0400 845 590
matti.hannula(a)primastory.inet.fi

UUTISKIRJE 4/2015

HIFK:n Timo Everi lounasvieraaksi 18. marraskuuta

Millä mallilla on Helsingin IFK:n hallihanke? Nouseeko uusi halli Mäntymäen kentälle Kisahallin viereen vai lähemmäs nykyistä jäähallia? Onko jääkiekon Mestarien liiga CHL toistaiseksi vastannut liigan puuhamiehen ja hallitusjäsenen omia odotuksia, ja minkälaisia sarjan jatkokehityssuunnitelmia on olemassa?

Oy HIFK-Hockey Ab:n hallituksen puheenjohtaja Timo Everi tulee HUT:n lounasvieraaksi keskiviikkona 18. marraskuuta kello 12. Paikka on lounastilaisuuksista tuttu ravintola Mamma Rosa ja sen alakerran kabinetti.

Ilmoittautumiset 13.11. mennessä asiamies Kaija Yliniemelle sähköpostiin kaijayliniemi(a)hotmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, syötkö alkuruuaksi keiton vai salaatin, pääruuaksi lihaa, kalaa vai kasviksia. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 25 jäsentä. Lounaan omavastuu 10 euroa maksetaan KÄTEISELLÄ lounastilaisuuden aluksi.

Pääkaupunkiseudun paras -tilaisuus 14. joulukuuta

Laita kalenteriisi jo maanantai 14. joulukuuta kello 18. HUT palkitsee silloin Pääkaupunkiseudun parhaan urheilijan ja Vuoden urheiluteon tekijän. Viime vuonna Pääkaupunkiseudun paras oli triathlonin MM-kakkonen Kaisa Lehtonen, ja urheiluteon tekivät HIFK:n jalkapalloilijat nousemalla Veikkausliigaan.

Tilaisuus järjestetään yhteistyökumppanimme Helmi Liiketalousopiston tiloissa Malmilla. Tarkempi kutsu on luvassa sähköpostitse myöhemmin.

HUT etsii asiamiestä ensi maaliskuusta lähtien

Helsingin Urheilutoimittajat kaipaa uutta asiamiestä ensi vuosikokouksesta lähtien, sillä Kaija Yliniemi aikoo jättää tehtävän kahdeksan vuoden pestin jälkeen.

Asiamies hoitaa yhdistyksen hallintoa, ylläpitää HUT:n nettisivuja ja pitää yhteyttä yhteistyökumppaneihin ja Urheilutoimittajain liittoon. Kokouksia on 6–7 vuodessa, B-jäsenten jäsenmaksulaskut laskutetaan keväisin ja tehtävään kuuluu myös yhdistyksen taloushallinto.

Tekemistä on sysäyksittäin, mutta ei kohtuuttomasti. Iso plussa on se, että oppii tuntemaan kollegoita.

Jos tunnet mielenkiintoa järjestötehtäviin, ota yhteyttä puheenjohtaja Matti Hannulaan tai asiamies Yliniemeen. Yhteystiedot ovat tämän kirjeen lopussa.

Koulutusstipendit haettavana 20.11. mennessä

HUT jakaa taas koulutusstipendejä jäsenistölleen. Stipendiä voi anoa ammatilliseen tai muuten vain itseään kehittävään koulutukseen. Työmatkoihin sitä ei myönnetä.

Vapaamuotoiset anomukset puheenjohtaja Matti Hannulalle sähköpostiin matti.hannula(a)primastory.inet.fi marraskuun 20. päivään mennessä.

Stipendi maksetaan vuonna 2016 kuitteja vastaan. Stipendin saaja sitoutuu kirjoittamaan jutun stipendin käyttötarkoituksesta Fair Play -lehteen.

Tukholma-jalkapallon vastavierailu ensi vuoden puolella

HUT kävi syyskuussa kärsimässä jalkapallossa karvaan 0–2-tappion tukholmalaisille kollegoille. Vastavierailu on yleensä ollut marras-joulukuussa, mutta nyt ruotsalaisilla on kiirettä EM-jatkokarsintojen takia. Siksi vastavierailu toteutunee vasta ensi vuoden puolella.

Joukkuetta kokoavat Antti Salo ja Mikko Innanen.

Raportin syyskuun ottelusta voit lukea täältä.

Linkki http://www.urheilutoimittajat.fi/toiminta/23/uutiset/3924/helsingin-urheilutoimittajilla-kunniakas-tappio-tukholmassa

Lisätietoa HUT:n toiminnasta löydät nettisivuilta www.urheilutoimittajat.fi, sivun oikeasta reunasta pääsee paikalliskerhojen sivuille.

HUT:n hallituksen yhteystiedot löytyvät tästä

Linkki http://www.urheilutoimittajat.fi/toiminta/23/519/hallitus

JÄSENKIRJE 3/2015

Jääkiekkoliitto kutsuu lounaalle 16. syyskuuta, Jukka Jalonen ja Timo Bäckman kertomassa MM-kisoista

Jääkiekkoliitto kutsuu HUT:n jäsenet lounastilaisuuteen keskiviikkona 16. syyskuuta kello 12. Lounaan aiheena ovat vuodenvaihteessa Helsingissä pelattavat alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisat, ja mukana lounastilaisuudessa ovat U20-maajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen, MM-kisojen pääsihteeri Timo Bäckman ja Jääkiekkoliiton viestintäpäällikkö Henna Malmberg.

Tilaisuus on Helsingin jäähallin Royal Clubissa, jonne on oma sisäänkäynti Nordenskiöldinkadun pääoven vasemmalla puolella, kulmauksessa. Ovet avautuvat klo 11.30. Tilaisuus ei ole info, vaan tarkoitettu taustatiedon välittämiseen ja keskusteluun. Kutsun saavat vain HUT:n postituslistalla olevat, joten jäsenyyttä karttaneita kollegoita kannattaa houkutella jäseniksi.

Ilmoittautuminen ja tieto mahdollisista erikoisruokavalioista HUT:n asiamiehelle Kaija Yliniemelle
9. syyskuuta mennessä sähköpostiin kaijayliniemi(a)hotmail.com. Mukaan mahtuu 50 jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä.


HUT:n syksyn teatteri loppuunvarattu, varaa teatterin jälkeen aikaa verkostoitumiselle

HUT:n syksyn teatteri eli KOM-teatterin Muuttomiehet 7. lokakuuta on loppuunvarattu. Teatteriin on tulossa 40 jäsentä/avecia. Seuraava teatteri-ilta on suunnitteilla ensi vuoden keväälle.

Jotta saisimme teatterista enemmän irti, kaipaamme teatteriin tulevien ja heidän aveciensa seuraa vielä teatteri-illan jälkeen. Mennään siis yhdessä istumaan hetkeksi alas johonkin KOM-teatterin läheiseen kuppilaan. Kokoonnumme teatterin ulko-ovella esiintymisen jälkeen.

HUT:n futisjoukkue matkaa Tukholmaan 23. syyskuuta

HUT pelaa perinteisen jalkapallo-ottelun Tukholman urheilutoimittajia vastaan 23. syyskuuta. Joukkuetta kokoavat Antti Salo (antti.salo(a)mtv.fi) ja Mikko Innanen (mikkoinnanen151(a)gmail.com).

HUT maksaa osan pelaajien matkakuluista.


Hannu Jalonen vei UL:n golfmestaruuden

Jääkiekon paristakin tuttu Hannu Jalonen voitti Urheilutoimittajain liiton golfmestaruuskilpailun kesäkuussa Kullo Golfin kentällä, Jukka Suomela järjesti 8.–9. kesäkuuta komeat 25-vuotisjuhlakisat, ja HUT jatkaa kisaisäntänä myös ensi vuonna. Jalosen lisäksi HUT:n jäsenistä Suomela menestyi, sillä hän voitti tasoituksellisen B-sarjan.

UL:n kisojen yhteydessä pelattiin 26. HUT:n mestaruudesta eli Helsinki Press Golf Trophy -palkinnosta. Sen saavutti Kalle Virtapohja, joka oli ykkönen myös kaikille median edustajille avoimessa tasoituksellisessa lyöntipelissä. Urheilutoimittajille avoimen Helsinki Press Golf Openin vei nimiinsä Hannu Jalonen.

Lisätietoa kisoista löydät täältä.


HUT isännöi golfin reikäpeliottelua 7. syyskuuta

HUT isännöi 7. syyskuuta Nevas Golfin kentällä urheilutoimittajien reikäpeliottelua Muun Suomen joukkuetta vastaan. Joukkueen on koonnut kapteeni Ari Pusa, jonka johdolla Helsinki otti viime vuonna Jämsässä kilpailuhistorian ensimmäisen vierasvoiton.

Voitot ovat Helsingille 6–4 vuonna 2005 alkaneessa kisahistoriassa.

JÄSENKIRJE 2/2015

Matti Hannula HUT:n puheenjohtajaksi

Helsingin Urheilutoimittajat siirtyi maaliskuussa Matti Hannulan aikaan, kun 10. maaliskuuta Helsingissä kokoontunut vuosikokous valitsi Hannulan yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi.

Hannula seuraa puheenjohtajana Christoffer Herbertsiä, joka päätti jättää puheenjohtajuuden neljän vuoden jälkeen.

Hannula on toiminut aiemmin muun muassa HUT:n varapuheenjohtajana ja luotsannut urheilupalkintovaliokuntaa, joka ruotii Pääkaupunkiseudun parhaan valinnan ja Vuoden urheiluteko -palkinnon saajan.

Hallitukseen kolme uutta jäsentä

HUT:n hallitus uusiutui vuosikokouksessa, kun mukaan tuli kolme uutta jäsentä. MTV Sportin Jani Merimaa ja Antti Salo sekä etenkin jalkapallotoimittamisen parista tuttu freelancer Taru Nyholm liittyivät hallitukseen kaksivuotisella pestillä.

Aiemmasta hallituksesta paikastaan luopuivat Herbertsin ohella Mikko Innanen ja Riitta Koivuranta. Innanen on luvannut jatkossakin olla mukana Tukholman urheilutoimittajia vastaan pelattavien jalkapallomatsien järjestelyissä, ja Koivuranta jatkaa HUT:n teatterivastaavana.

Erovuoroisista hallituksen jäsenistä uudelle kaksivuotiskaudelle valittiin Hesarin Jarmo Färdig. Hallituksessa jatkavat myös Matti Lehtisaari, Janne Vakio, Nina Vanhatalo ja asiamies Kaija Yliniemi.

HJK:n markkinointijohtaja Sari Mikkonen-Mannila lounasvieraaksi

Jalkapallon liigakausi on päässyt sopivasti käyntiin, kun on HUT:n lounastilaisuuden aika. HJK:n markkinointijohtaja Sari Mikkonen-Mannila tulee lounasvieraaksi ravintola Mamma Rosaan (Runeberginkatu 55) tiistaina 21. huhtikuuta kello 12.

Mitä HJK tavoittelee markkinoinnillaan ja millaista kautta HJK:n markkinointiosasto odottaa?

Luvassa on asiaa kotimaiselta huipulta, sillä HJK sai tammikuussa Urheilugaalassa palkinnon urheilumarkkinointiteosta. Palkinnon perusteina oli markkinointi, joka idealtaan ja toteutukseltaan erottui joukosta ja oli kannustava esimerkki muille.

Ilmoittaudu lounastilaisuuteen 15. huhtikuuta mennessä sähköpostiin kaijayliniemi(a)hotmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, syötkö alkuruuaksi keiton vai salaatin ja pääruuaksi kalaa, kasviksia vai lihaa.

Mukaan mahtuu 25 jäsentä. Pari tuntia kestävän lounaan omavastuu 10 euroa maksetaan KÄTEISELLÄ paikan päällä.

Jäsenmaksulaskut ja jäsenkortin vuositarrat tulevat kirjeessä

HUT postitti kerhojäsenten jäsenmaksulaskut ja jäsenkorttien vuositarrat 20. maaliskuuta. Ne tulevat kirjepostina yhteistyökumppanimme Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilun (ESLU) kuorissa.

Älä siis heitä kuorta roskikseen. Se ei ole mainospostia, vaan täyttä asiaa!

UL postittaa A-jäsenten laskut ja tarrat sekä vapaajäsenten vuositarrat oman vuosikokouksensa jälkeen.

UL:n vuosikokous 25. maaliskuuta

Urheilutoimittajain liiton vuosikokous on keskiviikkona 25. maaliskuuta kello 12 Olympiastadionin monitoimitilassa. UL tarjoaa ennen kokousta lounaan stadionin lounasravintolassa kello 11 alkaen.

Vuosikokouksen alussa julkistetaan Vuoden urheilutoimittaja ja Vuoden tiedottaja sekä jaetaan Elämäntyö urheilutoimittajana -tunnustus. Lisätietoja kokouksesta UL:n nettisivuilta www.urheilutoimittajat.fi.

JÄSENKIRJE 1/2015

Pesäpalloliitto isännöi HUT:n vuosikokousta 10. maaliskuuta

Helsingin Urheilutoimittajat ry:n vuosikokous pidetään tiistaina 10. maaliskuuta 2015 kello 18 Valo-talossa, osoitteessa Radiokatu 20, Helsinki. Kokouksen isäntänä on Pesäpalloliitto, jonka toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi ja Superpesis Oy:n toimitusjohtaja Jussi Pyysalo kertovat ennen kokouksen alkua ajankohtaisista pesäpalloasioista. Paikalla on myös Pesäpalloliiton uusi puheenjohtaja Ossi Savolainen.

Pesäpallon sarjakausi on maaliskuussa jo nurkan takana odottamassa. Mitä uutta on luvassa? Joukkueiden voimasuhteista on saatu juuri ennen kokouspäivää jo jonkinlaista kuvaa, kun hallipesiksen SM-lopputurnaukset on pelattu Kuopiossa.

HUT:n alueella Hyvinkäällä pelataan kesällä pesäpallon vuotuiset arvo-ottelut eli Itä–Länsi-pelit. Tule vuosikokoukseen kuulemaan, millainen tapahtuma Itä–Lännestä on odotettavissa!

HUT:n hallituspaikkoja jaossa vuosikokouksessa

Maaliskuun 10. päivä pidettävässä vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja muun muassa valitaan HUT:n hallitus täksi vuodeksi.

Erovuorossa ovat puheenjohtaja Christoffer Herberts ja hallituksen jäsenet Jarmo Färdig, Matti Hannula, Mikko Innanen ja Riitta Koivuranta. Ihan kaikki heistä eivät halua jatkaa enää hallituksessa, joten vuosikokouksessa on mahdollisuus päästä vaikuttamaan.

Hallituksessa jatkavat tämän vuoden Matti Lehtisaari, Janne Vakio, Nina Vanhatalo ja Kaija Yliniemi.

Vuosikokouksen esityslistan voit lukea HUT:n sivuilta.

MTV Sport pelasi salibandyn 10. mestariksi

HUT:n kymmenes salibandymestaruus ratkesi tammikuussa, ja uudeksi mestariksi pelasi MTV Sport. Maikkarilaiset kukistivat 28. tammikuuta pelatussa finaalissa YLE Urheilun 6–4. Voittajajoukkueen parhaaksi pelaajaksi valittu Henrik Lobbas teki loppuottelussa kaksi maalia, samoin kuin Eero Arkko.

Pronssiottelussa Helsingin Sanomat päihitti turnauksen viime vuosien kestomenestyjän Ilta-Sanomat/Urheilusanomat rl-kisassa. Ottelu päättyi HS:n voittoon 6–5.

Lisää turnauksesta HUT:n nettisivuilta.

Kevääksi suunnitteilla mm. SJK-vierailu ja lounastilaisuus

HUT:n kevätpuolen ohjelma painottuu loppukevääseen talvilajien arvokisojen kurimuksessa. Kevääksi kaavaillaan jalkapalloaiheista vierailua Seinäjoelle ja luonnollisesti perinteistä lounastilaisuutta.

Tulevasta toiminnasta on luvassa lisätietoa seuraavassa uutiskirjeessä maaliskuun loppupuolella. Sen yhteydessä HUT postittaa kirjeitse myös jäsenmaksulaskut ja jäsenkortin vuositarran kerhojäsenille. UL hoitaa liiton A-jäsenten laskutuksen ja tarrojen postituksen, mutta vasta oman vuosikokouksensa jälkeen. Sama pätee liiton vapaajäseniin, joille postitetaan vain vuositarra.

UL:n vuosikokous ja seminaari 25. maaliskuuta

Urheilutoimittajain liiton vuosikokous järjestetään 25. maaliskuuta. Samana päivänä UL järjestää Helsingissä henkiseen valmennukseen pureutuvan seminaarin.

Lisätietoa kokouksen ja seminaarin ohjelmasta ja aikataulusta tulee UL:n nettisivuille www.urheilutoimittajat.fi.

Sähköpostiosoitteet ajan tasalle

HUT:n uutiskirje lähetetään sähköpostitse valtaosalle jäsenistä. Kirjepostia menee enää noin 15 jäsenelle, joille ei ole sähköpostiosoitetta.

Muistathan kertoa, jos sähköpostiosoitteesi vaihtuu, jotta posti saadaan perille. Kerro toki myös, jos postiosoitteesi vaihtuu, jotta UL:n Fair Play -lehti tulee perille.

JÄSENKIRJE 4/2014

Pääkaupunkiseudun paras 17. joulukuuta

Vuoden päätapahtumamme Pääkaupunkiseudun paras -tilaisuus tuo parrasvaloihin Pääkaupunkiseudun parhaan urheilijan ja Vuoden Urheiluteko -palkittavan. Kuka seuraa Mårten Boströmiä parhaana, ja vaaditaanko palkintoihin taas arvokisamenestystä? Palkitsemisjuhla on keskiviikkona 17. joulukuuta kello 16.45 alkaen yhteistyökumppanimme Helmi Liiketalousopiston tiloissa Helsingin Malmilla. Helmi löytyy osoitteesta Latokartanontie 12 (00700 Helsinki), oppilaitos tunnettiin aiemmin Helsingin kauppaoppilaitoksena. Helmeen pääsee kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla, ja esimerkiksi Malmin asemalta on vain reipas 10 minuutin kävelymatka. Omaa reittiään voi tutkailla HSL:n reittioppaasta. Tervetuloa! Palkitsemisten lisäksi tarjolla on hyvää seuraa ja iltapalaa.

Juhlistamme myös Helmen valintaa urheiluoppilaitokseksi

Pääkaupunkiseudun parhaiden valinnan yhteydessä pääsemme juhlistamaan Helmi Liiketalousopiston nimitystä valtakunnalliseksi urheiluoppilaitokseksi. Tilaisuus alkaa 17. joulukuuta kello 15.30, ja HUT:n jäsenet ovat tervetulleita. Tilaisuuteen voi tulla liukuvasti, joten vaikka et ehtisi paikalle vielä kello 15.30, liity joukkoon, kun kerkiät.

Koulutusavustuksia tarjolla

HUT asettaa haettavaksi koulutusavustuksia, joihin on varattu 800 euroa. Avustus voidaan myöntää ammattilliseen koulutukseen, ei työmatkoihin. Avustuksen saamisen edellytyksenä on juttu Fair Play -lehteen avustuksen käytön kohteesta. Hakemukset puheenjohtaja Christoffer Herbertsille 6. joulukuuta mennessä sähköpostiin christoffer.herberts@gmail.com. Avustusten saajat julkistetaan Pääkaupunkiseudun parhaissa 17. joulukuuta.

Naistoimittajien ilta 3. joulukuuta voimistelun merkeissä

Voimisteluliitto ja ensi kesänä järjestettävä Gymnaestrada-suurtapahtuma kutsuvat HUT:n ja UL:n naisjäseniä ja muita alalla olevia naisia illanviettoon keskiviikkona 3. joulukuuta kello 18–21. Luvassa on asiaa Gymnaestradasta ja vertaistukea naisten kesken. Kokoonnumme Voimisteluliiton toimistossa Helsingin Vallilassa osoitteessa Hämeentie 105A. Ilmoittautumiset asiamies Kaija Yliniemelle 25. marraskuuta mennessä sähköpostilla.

Kollegamme Ville Haapasalo tähdittää kevään teatteria

Sotshin olympialaisissa urheilutoimittajan töitä tehnyt näyttelijä Ville Haapasalo tähdittää HUT:n kevään teatteri-iltaa. Olemme varanneet paikkoja Kansallisteatterin Maaseudun tulevaisuus -näytelmään 11. helmikuuta kello 19. Haapasalo esittää hevosta Leea ja Klaus Klemolan kirjoittamassa näytelmässä. Sen ensi-ilta on ensi viikolla. Ilmoittautumiset Riitta Koivurannalle sähköpostiin riliko@saunalahti.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, mihin osoitteeseen haluat liput postitettavan. Teatterin omavastuu on jäseneltä 20 euroa, avecilta 25 euroa (1 avec/jäsen).

HUT pehmitti Tukholman taas jalkapallossa

Mikko Innasen keräämä jalkapallojoukkue piti tukholmalaiset vieraansa kurissa ja nuhteessa 7. marraskuuta Talin hallissa pidetyssä ottelussa. HUT voitti 4–1 Jonas Britschgin, Topi Tiihosen, Jesse Terhon ja Antti Salon maaleilla. Helsinki voitti myös alkusyksystä Tukholmassa, joten vuosi 2014 oli joukkueelle mainio. Lue lisää ottelusta tästä.

53. Lehdistön Kinkkukeilailu 15. joulukuuta

Suomen Keilailuliitto järjestää medialle perinteiseen Kinkkukeilailun jo 53. kertaa, maanantaina 15. joulukuuta kello 11–13. Kisapaikka on tuttu Ruusulan keilahalli (Ruusulankatu 5, Helsinki). Kisassa pelataan kolme sarjaa tasoituksin. Liitto palkitsee parhaan puhtaan tuloksen, parhaan tasoitustuloksen ja parhaan tuurin (arvontakinkku). Kisan jälkeen noin kello 13 alkaa joululounas keilahallin kabinetissa. Ilmoittautumiset sähköpostiin seija.lankinen@keilailu.fi. Kerro ilmoittautuessasi peliaikatoiveesi.

URA-säätiön opiskeluapurahat jaetaan 2.12.2014 Mäkelänrinteen lukiossa

Urheilijoiden ammattienedistämissäätiö URA jakaa apurahoja opiskeleville urheilijoille jo 43:nnen kerran. Lukuvuoden 2014–2015 apurahaseminaari pidetään tiistaina 2. joulukuuta kello 12.30–14.00 Mäkelänrinteen lukiossa. Tilaisuudessa uratarinaansa kertovat mm. URAn hallituksen jäsenet maastohiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen ja 49-purjehtija Kalle Bask. Apurahan saajien puolesta puheenvuorot käyttävät taitoluistelija Laura Lepistö ja koripalloilija Heta Korpikoski. HUTin jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen! Ilmoittautua voi suoraan säätiön puheenjohtalle tuuli.merikoski@liiketalousopisto.fi.

JÄSENKIRJE 3/2014

Henrik Dettmann lounasvieraana 21. lokakuuta

Koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann kuvasi Susijengin kanssa Bilbaossa viettämäänsä MM-viikkoa elämänsä parhaaksi. Miten Dettmann arvioi MM-projektia runsas kuukausi kisojen jälkeen? Entä millainen on Dettmannin suhde mediaan? Päävalmentaja tulee HUT:n lounasvieraaksi tiistaina 21. lokakuuta kello 12. Paikka on tuttu Mamma Rosan alakerran kabinetti Töölössä. Mukaan mahtuu 25 jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä. Omavastuu 10 euroa maksetaan paikan päällä KÄTEISELLÄ. Ilmoittautumiset asiamies Kaija Yliniemelle, kaijayliniemi(at)hotmail.com, sähköpostitse 13. lokakuuta mennessä.

Elämänhallintaa Kansallisteatterin Dreamteamissa

Tuntuuko sinusta, ettei elämälläsi ole tarkkaa suuntaa? Kansallisteatteri tarjoaa HUT:n jäsenille unelmavalmennuksen tiistaina 28. lokakuuta, kun syksyn teatteri-iltamme kohteena on Dreamteam-näytelmä. Esitys alkaa kello 19 ja kestää tunnin ja 50 minuuttia. Rooleissa naisenergiaa hehkuvat Katariina Kaitue, Minttu Mustakallio, Sari Puumalainen ja Paula Siimes. HUT:lla on esitykseen 40 paikkaa, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Omavastuu on jäseniltä 20 euroa ja aveceilta 25 euroa. Yksi avec/jäsen.

Ilmoittautumiset Riitta Koivurannalle, riliko(at)saunalahti.fi, sähköpostilla 25. syyskuuta mennessä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osoite, johon haluat liput postitettavan. HUOM! Älä ilmoittaudu vanhasta muistista Riitta Närhille, sillä teatteriasioista vastaa nyt Riitta Koivuranta.

Ota sosiaalinen media haltuun! Urheilutoimittajien some-seminaari Helsingissä 12.11.

UL ja HUT järjestävät kaikille urheilutoimittajille avoimen some-seminaarin 12. marraskuuta kello 13–16.30 Helsingissä, Hartwall Areenalla. Mitä on sosiaalinen media urheilutoimittajan arjessa: työväline vai jotain muuta? Miten some-kanavat otetaan haltuun? Miten somessa toimitaan? Miten some-maailma tukee urheilijoita ja auttaa urheilutoimittajia? Ovatko some-kanavat luotettavia uutiskanavia? Seminaarin alustajina on urheilun eri osa-alueiden edustajia toimittaja Esko Seppäsen johdolla.

Ohjelma tarkentuu lähiaikoina, joten seuraa UL:n verkkosivuja ja some-kanavia. Ilmoittautumiset liittoon 31.10. mennessä osoitteella urheilutoimittajat@kolumbus.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse nimi, puhelinnumero, sähköposti ja mahdollinen UL:n/HUT:n jäsenyytesi. Jos olet jo Facebookissa ja/tai Twitterissä, kerro FB-osoitteesi tai Twitter-tilisi.

Seminaarin jälkeen on mahdollisuus jäädä seuraamaan Jokerien KHL-ottelua Minskin Dinamoa vastaan. Lippuja on rajoitetusti ja vain jäsenille. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, oletko halukas jäämään otteluun.

Vielä ehdit ilmoittautua UL:n Virkisty Vermossa -iltaan

UL järjestää jäsenilleen ravi-illan Vermossa 17. syyskuuta. Ohjelmassa on muun muassa asiaa ravihevosista, ohjastajista, valmentajista ja raviurheilun tilasta Suomessa. Illan isäntiä ovat Hippoksen puheenjohtaja Mika Lintilä ja Hevosurheilulehden päätoimittaja Jussi Lähde. Tarkka ohjelma ja ilmoittautumisohjeet ovat UL:n sivuilla. Ilmoittautumiset liiton sähköpostiin, urheilutoimittajat(at)kolumbus.fi, 12.9. mennessä.

Helsingin Pyttykerho kutsuu mediaväkeä 15. syyskuuta

Helsingin Pyttykerho kutsuu median edustajat syyskuun "yleiskokoukseensa" 15. syyskuuta kello 17. Kokous on Urheilumuseossa Olympiastadionilla. Urheilutoimittaja Juha Kanerva esittää näkemyksiään median muutoksesta urheilussa ja Suomen tunnetuin jääkiekkoerotuomari Jari Levonen puhuu muun muassa jääkiekkoväkivallasta. Ilmoittautumiset 12.9. mennessä osoitteeseen .

UL:n Talvipäivät Vuokatissa 7.–8. marraskuuta

UL järjestää Talvipäivät 7.–8. marraskuuta Vuokatissa maastohiihdon Suomen cup -avauksen yhteydessä. Ohjelmassa on muun muassa asiaa maastohiihdon uusista valmennuskuvioista, Kontiolahdella pidettävistä ampumahiihdon MM-kisoista ja kesäisempää asiaa Sotkamon Jymyn pesäpallosta.

Ohjelma alkaa 7. marraskuuta kello 15. Lauantaina 8. marraskuuta on sprinttikisa maastohiihdon Suomen cupissa. Ilmoittautumiset 19.10. mennessä Markus Karjalaiselle, markus.karjalainen(at)savonsanomat.fi. Omakustanteinen majoitusmahdollisuus on Vuokatin urheiluopistossa, jonne varaukset suoraan 19.10. mennessä numeroon 08-61911. Varauksen yhteydessä mainittava Urheilutoimittajain liiton Talvipäivät.

Jalkapallossa HUT venyi vierasvoittoon Tukholmasta

HUT:n jalkapallojoukkue katkaisi tukholmalaisten kollegojen voittoputken hakemalla elokuussa riemukkaan 3–1-voiton Tukholmasta. Joukkueen maalintekijät olivat Tuomas Virkkunen, Joonas Sarelius ja Timo Simonen. Ottelu oli vanhojen kilpakumppanien 63:s, ja perinne jatkuu marras-joulukuussa Helsingissä.Lue Mikko Innasen raportti matsista.

HUT:n pelaajat hallitsevat urheilutoimittajien golfia

HUT:n golfaavat jäsenet kahmivat täyden potin kesäkuun alussa Kotkassa pelatuista UL:n mestaruuskisoista. Hannu Jalonen voitti mestaruuden, Kalle Virtapohja tasoituksellisen lyöntipelin A-sarjassa ja Anssi Kukkonen tasoituksellisen pistebogeyn B-sarjassa. Lisäksi HUT:n ykkösjoukkue Jalonen, Timo Pasanen, Sami Sarpakunnas vei joukkuemestaruuden. Lisätietoa kisoista täältä.

HUT:n omissa mestaruuskisoissa Jukka Suomela järjesti kisat ja voitti yhdistyksen mestaruuden pistebogeykisassa. Suomela oli Kullo Golfin kentällä lisäksi paras tiedotusvälineiden edustajille tarkoitetussa tasoituksellisessa lyöntipelissä. Tasoituksettoman lyöntipelin eli UL:n jäsenille avoimen kilpailun voitti Seppo Jolkkonen. Lue lisää täältä.

Tuorein golfmenestys kirjattiin viime maanantaina, kun HUT:n joukkue kukisti Muun Suomen perinteisessä reikäpeliottelussa. Ari Pusan kipparoima Helsinki otti kymmenvuotisen kisahistorian ensimmäisen vierasvoiton pistein 8,5–3,5. Kisa pelattiin Himos-Golfin kentällä Jämsässä.

Muista ilmoittaa osoitteen ja sähköpostiosoitteen muutoksista

HUT:n jäsenrekisteri on UL:n jäsenrekisterin yhteydessä. Jos muutat, ole ystävällinen ja kerro uusi osoitteesi HUT:n asiamiehelle. Kerro myös, jos sähköpostiosoitteesi vaihtuu, jotta saat jatkossakin uutiskirjeet perille. Asiamiehen tavoittaa sähköpostista .

JÄSENKIRJE 2/2014 Risto Nieminen lounasvieraaksi 3. huhtikuuta

Olympiakomitean ja Valon puheenjohtaja Risto Nieminen on paljon vartijana suomalaisessa urheilussa. Tule kuulemaan, miten Nieminen linjaa urheilun tulevaisuuden näkymiä HUT:n lounastilaisuudessa torstaina 3. huhtikuuta alkaen kello 12. Paikkana on tuttu Mamma Rosa Helsingin Töölössä.

Ilmoittautumiset 31.3. mennessä asiamies Kaija Yliniemelle sähköpostiin kaijayliniemi(a)hotmail.com. Mukaan mahtuu 25 jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Muista ilmoittaa, syötkö alkuruuaksi keiton vai salaatin, pääruuaksi lihaa, kalaa vai kasviksia. Lounaan omavastuu 10 euroa maksetaan paikan päällä käteisellä.

Lehtisaari ja Vakio uusina HUT:n hallitukseen

HUT:n hallitus uusiutui vuosikokouksessa, joka pidettiin Golfliiton isännyydessä 12. maaliskuuta. Hallituksen uudet nimet ovat Matti Lehtisaari ja Janne Vakio, jotka tulivat Riitta Närhin ja Lauri Sihvosen vapaiksi jättämille paikoille.

Hallituspaikat ovat kaksivuotisia. Hallituksen erovuoroisista jäsenistä jatkamaan valittiin Nina Vanhatalo ja Kaija Yliniemi, jonka hallitus valitsi järjestäytymiskokouksessaan asiamieheksi.

Hallituksessa jatkavat tämän vuoden puheenjohtaja Christoffer Herberts, Jarmo Färdig, varapuheenjohtajaksi valittu Matti Hannula, Mikko Innanen ja Riitta Koivuranta, joka alkaa hoitaa teatteriasiamiehen tehtävää Närhin jälkeen. Lue lisää vuosikokouksesta HUT:n sivuilta.

Vanhatalo tuli Närhin tilalle UL:n hallitukseen

HUT:n edustus Urheilutoimittajain liiton hallituksessa vaihtui yhden jäsenen osalta, sillä Riitta Närhin luovuttua paikastaan hänen tilalleen valittiin Nina Vanhatalo. UL:n vuosikokous pidettiin 19. maaliskuuta.

Hallituksen erovuoroisista HUT:n Matti Hannula valittiin jatkamaan. Pestiään UL:n hallituksessa jatkavat HUT:n jäsenistä myös puheenjohtaja Heikki Miettinen ja Christoffer Herberts.

Jäsenmaksulaskut tänään postiin

HUT:n kerhojäsenten jäsenmaksulaskut ja jäsenkortin vuositarrat menivät tänään 25. maaliskuuta postiin. Ne tulevat ESLU:n kuoressa.

UL:n jäsenmaksulaskut ja vapaajäsenten vuositarrat postittaa UL.

Jalkapalloa ja golfia kesällä

HUT:n jalkapallojoukkue kohtaa Tukholman alkukesästä vieraskentällä. Matkaa sovitellaan UL:n koulutusristeilyn yhteyteen, mutta ajankohta ei ole vielä varmistunut. Joukkuetta kokoaa tuttuun tapaan Mikko Innanen, jonka uusi sähköpostiosoite on mikkoinnanen151(a)gmail.com.

UL:n golfmestaruuksista pelataan 2.–3. kesäkuuta Kotkassa. Ilmoittautumisia ottaa vastaan Jukka Lehtoranta sähköpostilla jukka.lehtoranta(a)kymensanomat.fi.

HUT:n golfmestaruuskisojen alustava päivä on 20. elokuuta. Pelipaikka on tuttu Kullo. Kisan järjestää Jukka Suomela, jonka tavoittaa sähköpostista gorm.oy(a)gmail.com.

JÄSENKIRJE 1/2014

Vuosikokous 12. maaliskuuta suuntaa ajatukset Rioon

HUT ottaa vuosikokouksensa aluksi katseen kohti kesää ja vieläkin pidemmälle, Rio de Janeiron olympialaisiin. Vuosikokouksemme isäntä Golfliitto on luvannut kertoa lajin olympiaprojektin nykyvaiheesta. Golf palaa olympialajiksi vuoden 2016 kisoissa Brasiliassa.
Vuosikokous on keskiviikkona 12. maaliskuuta kello 18 Valo-talon kokoustiloissa. Hallituksesta ovat erovuorossa Riitta Närhi, Lauri Sihvonen, Nina Vanhatalo ja Kaija Yliniemi. Heistä Närhi ja Sihvonen ovat illmoittaneet, etteivät halua jatkaa, joten uusia hallitus- ja valiokuntajäseniä kaivataan. Kokouksen esityslista löytyy HUT:n nettisivuilta.
Golfliitto tarjoaa asian lisäksi osallistujille iltapalaa. Tervetuloa!

Suosalo tähdittää kevään teatteri-iltaa

HUT:n kevään teatteri on Kansallisteatterissa maanantaina 17. maaliskuuta kello 19. Luolasto-näytelmä tuo Martti Suosalon ensi kertaa Kansallisen näyttämölle. Lisää näytelmästä voi lukea Kansallisteatterin sivuillta
Ilmoittautumiset Riitta Närhille 13. helmikuuta mennessä sähköpostilla riitta.narhi(a)tennis.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muista kertoa ilmoittautumisen yhteydessä osoite, johon haluat liput postitettavan. Teatteri maksaa jäseneltä 20 euroa, avecilta 25 euroa (1 avec/jäsen).

HBL pelasi salibandyn mestariksi, Tukholma parempi jalkapallossa

HUT:n yhdeksäs salibandyturnaus pelattiin tammikuussa, ja mestariksi palasi kaikkien aikojen ensimmäisen HUT-turnauksen 2004 voittanut HBL. Se kukisti loppuottelussa YLE:n 5–2. Kolmas oli Iltalehti.
Mukana oli seitsemän joukkuetta, joista neljä parasta pääsi lopputurnaukseen. Lisää turnauksesta
Jalkapallossa HUT kohtasi Tukholman urheilutoimittajakollegat viime vuonna kolmesti. Joulukuussa joukkueet ottivat toisistaan mittaa Sonera-stadionilla, ja Tukholma voitti 2–1. Lisää dramaattisesta ottelusta

Boström Pääkaupunkiseudun paras

Suunnistuksen maailmanmestaruus toi Mårten Boströmille Pääkaupunkiseudun parhaan tittelin. HUT palkitsi hänet joulukuussa tyylikkäässä juhlassa, jota isännöivät Helmi Liiketalousopisto ja Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea.
Vuoden urheiluteko -palkinnon sai muodostelmaluistelun joukkue Team Unique, joka nousi MM-kultaan lyhytohjelman neljänneltä sijalta. Lisää juhlasta

Jäsenmaksulaskut vuosikokouksen jälkeen, päivitä osoitemuutoksesi

HUT postittaa kerhojäsenten jäsenmaksulaskut ja jäsenkortin vuositarrat 12.3. pidettävän vuosikokouksen jälkeen. Muista pitää HUT ajantasalla, jos osoitteesi vaihtuu. Kerro asiamiehelle (kaijayliniemi(a)hotmail.com) myös, jos käyttämäsi sähköposti vaihtuu. Näin saamme uutiskirjeetkin perille.
UL:n vuosikokous on 19. maaliskuuta. Sen jälkeen vuositarransa saavat vapaajäsenet, ja UL:n A-jäsenet jäsenmaksulaskunsa.


   
Helsingin Urheilutoimittajat
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat