Median akkreditointi poikkeusoloihin valmisteleviin ravikilpailuihin
19.5.2020 12:47 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Median akkreditointi poikkeusoloihin valmisteleviin ravikilpailuihin

Toukokuussa erityisjärjestelyin järjestettäviin poikkeusoloihin valmisteleviin ravikilpailuihin saapuvalta medialta vaaditaan ennakkoakkreditoituminen. Näin järjestävä ravirata voi varmistua alueelle saapuvien ihmisten määrästä ja tarvittaessa kontaktoida paikalle saapuvat ihmiset.

Ravikilpailuihin saapuvia median edustajia pyydetään ilmoittautumaan sähköpostitse suoraan ko. raviradalle. Ilmoittautuessa pyydetään kertomaan media, jota toimija edustaa.

19.5. Lahti
20.5. Vermo
25.5. Jyväskylä
26.5. Seinäjoki
27.5. Turku

Median edustajia pyydetään huomioimaan, että toukokuussa kilpailuissa ei ole mahdollista tehdä haastatteluita. Haastatteluita voidaan tehdä puhelimitse, ja ravirata sekä Hippos auttavat mielellään kilpailijoiden tavoittamisessa. Yhteystietoja löytyy myös Hippoksen Heppa-järjestelmästä.

Kuvaaminen on sallittua tallialueella sekä maalisuoralla turvaetäisyydet huomioiden. Medialle ei järjestetä erillisiä työskentelytiloja raviradalta.

Suomen Hippoksen kuvapankki on median käytettävissä, ja kuvapankkiin päivitetään kuvia toukokuun kilpailuista. Kuvatoiveita voi toimittaa ennakkoon (suvi.hakkarainen@hippos.fi).

Päivittäinen ravikilpailutoiminta käynnistyy rajoitustoimin 1.6., mutta jotta hevosten hyvinvoinnista ja rajoitusten riittävyydestä voidaan varmistua, on Hippoksella maa- ja metsätalousministeriön ohjeistuksella lupa järjestää toukokuussa kuudet poikkeusoloihin valmistelevat ravikilpailut. Näissä tapahtumissa noudatetaan erityisen tiukkoja rajoituksia.

Lisätiedot: Suomen Hippos, viestintäpäällikkö Suvi Hakkarainen, puh. 040 776 0530, suvi.hakkarainen@hippos.fi.

Lähde: Hippoksen tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat