Kielenhuoltokoulutus urheilutoimittajille Helsingissä 23.4.
10.3.2020 15:13 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Kielenhuoltokoulutus urheilutoimittajille Helsingissä 23.4.

Raikas jalka ja voittamisen kiima – eroon urheilujargonista
Kielenhuoltokoulutus urheilutoimittajille 23.4.

PERUTTU KORONAVIRUKSEN VUOKSI!

Millaiseen jargoniaan ja kuluneisiin sanontoihin urheilutoimittajat sortuvat? Miten suomen kieleen livahtaneisiin vierasperäisiin urheilutermeihin pitäisi suhtautua? Urheilutoimittajain Liitto järjestää yhteistyössä Helsingin Urheilutoimittajien kanssa jäsenilleen kielenhuoltokoulutuksen 23. huhtikuuta 2020 klo 12.30–15.00 Helsingissä, Mandatum Lifen Pilarisalissa (Hietalahdenranta 9).

Kouluttajana toimii suomen kielen maisteri Ville Eloranta, joka on Helsingin Sanomien toimittaja ja kielenhuoltaja. Eloranta on erikoistunut tekstien editointiin ja kielenhuoltoon, ja hän on suomen kielen lautakunnan jäsen.

Tule kuulemaan ja oppimaan miten voit kehittää omaa journalistista kieltäsi teksteissä ja selostuksissa. Koulutukseen osallistujilla on myös mahdollisuus lähettää etukäteen kysymyksiä kouluttajalle aiheen parista.

Koulutuksen hinta on liiton jäsenille 30 euroa, muille koulutus maksaa 50 euroa. Huom! Kysy työnantajaltasi, maksaako työnantaja tämän koulutuksesi!

Sitovat ilmoittautumiset 6.4. mennessä ja mahdolliset kysymykset kouluttajalle erillisellä ilmoittautumislomakkeella: Ilmoittautumislomake. Huom! Jos ilmoittautunut jättää tulematta paikalle tai peruu osallistumisensa alle 7 vuorokautta ennen koulutustilaisuutta, perimme koko osallistumismaksun.

Mandatum Lifen toimipiste sijaitsee Hietalahdessa, jonne pääsee hyvin julkisilla kulkuvälineillä (raitiovaunu 3, kävelymatkaa viimeiseltä pysäkiltä noin 600 metriä).

Lisätiedot: pääsihteeri Nina Jakonen, puh. 050 44 84 845, toimisto@urheilutoimittajat.fi.

Kielenhuoltokoulutuksen yhteistyökumppanina toimii Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva ja If Vahinkovakuutus Oyj.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat