Fair Play -lehti: Kohti uutta strategiaa
21.2.2020 12:11 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Kohti uutta strategiaa

Urheilutoimittajain Liiton puheenjohtaja Kari Linna kirjoittaa Fair Play -lehden pääkirjoituksessaan Vuoden Urheilija -äänestyksestä ja tulevasta vuosikokouksesta:

Teemu Pukki pokkasi Vuoden Urheilija -palkinnon kaikkien aikojen ennätyspisteillä. Vuosi oli muutenkin joukkueurheilijoiden: Pukin lajikumppani Lukas Hradecký tuli äänestyksessä toiseksi, ja kaikkiaan kymppikärjessä oli kuusi palloilulajien edustajaa. TOP25-uudistuksemme sai varauksetta positiivisen vastaanoton.

Kyselymme mukaan 86 % piti sitä hyvänä. Muistetaan kuitenkin, että vuodet eivät ole veljeksiä ja eri kerroilla ehdokkaiden määrä tulee ainakin jonkin verran vaihtelemaan. Yli sadan nimen listat ovat joka tapauksessa historiaa. Koska TOP25 oli vain työnimi uudistuksen ensimmäisellä kerralla, puhuttakoon selkeyden vuoksi jatkossa Vuoden Urheilija -ehdokaslistasta.

Liittomme vuosikokous järjestetään tänä vuonna 16. maaliskuuta Helsingissä. Isäntänä toimii Mandatum Life Hietalahdessa, jonne pääsee keskustasta vaivatta raitiovaunulla. Vuosikokouksessa esitellään liiton normaalien kokousasioiden ohella myös Urheilutoimittajain Liiton strategia sekä tuodaan vuosikokouksen hyväksyttäviksi liiton päivitetyt säännöt.

Lue lisää uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 1/2020.


Liiton sääntöjä ollaan päivittämässä vastaamaan paitsi
nykyhetken, ennen kaikkea tulevaisuuden tarpeita varten.
Sääntöjen ajantasaistaminen on käytännön välttämättömyys.
Kuva: Matti Hannula.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat