”Treeni- ja pelipaikat kuntoon” -keskustelupaperin julkistustilaisuus Helsingissä 30.1.
23.1.2020 14:34 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

”Treeni- ja pelipaikat kuntoon” -keskustelupaperin julkistustilaisuus Helsingissä 30.1.

Sisäjoukkuepelien lajiliitot kutsuvat median edustajat ”Treeni- ja pelipaikat kuntoon” -keskustelupaperin julkistustilaisuuteen 30. tammikuuta 2020 klo 9.15-10.30 Helsinkiin, Musiikkitalon terassilämpiöön. Tilaisuudessa sisäjoukkuepelien lajiliitot ja huippupelaajat kertovat näkemyksiään lajien olosuhteiden tilasta. Tilaisuudessa tarjolla kahvia ja aamupalaa klo 9.15. Itse tilaisuus alkaa klo 9.30.

Median ilmoittautumiset etukäteen 27.1. klo 16.00 mennessä: Ilmoittautumislomake.

Suomessa on suuri pula laadukkaista palloiluhalleista niin harraste- kuin pääsarjatasolla. Palloiluhallien määrä on harrastajamäärien kehitykseen nähden liian pieni ja monet nykyisistä halleista eivät täytä 2020-luvun laatuvaatimuksia. Sisäjoukkuepelit ovat merkittäviä lasten ja nuorten liikuttajia Suomessa ja lajit ovat erityisen riippuvaisia kunnallisista palloiluhalleista.

Sisäjoukkuepelien – futsalin, koripallon, käsipallon, lentopallon ja salibandyn – lajiliitot tiivistävätkin yhteistyötään lajien olosuhdetilanteen päivittämiseksi 2020-luvulle. Aula Research on toteuttanut lajiliittojen toimeksiannosta keskustelupaperin, jossa arvioidaan sisäjoukkuepelien olosuhteiden nykytilaa ja laadukkaiden olosuhteiden merkitystä yhteiskunnalle.

Lajiliitot ovat suunnitelleet yhteistyössä 2020-luvun vaatimukset täyttävät hallikonseptit harrastetason ja pääsarjatason palloiluhalleille. Lajiliitot ovat myös perustaneet yhteisen olosuhdeasiantuntijaryhmän, jonka tarkoituksena on tukea palloiluhallien rakennus- ja korjausprojekteja suunnittelevia kuntavaikuttajia ja paikallistasolla toimivia laji-ihmisiä.

Ohjelma
klo 09.30 Projektin esittely: Treeni- ja pelipaikat kuntoon – Keskustelupaperi sisäjoukkuepelien kunnallisten olosuhteiden merkityksestä nuorisoliikunnan ja huippu-urheilun vahvistajana, Salibandyliiton yhteiskuntasuhdejohtaja Jari Kinnunen
klo 09.45 Kuntavaikuttajakyselyn tuloksia, Mikko Kaitanen, Aula Research Oy
klo +9.55 2020-luvun hallikonseptien julkistaminen ja olosuhdeasiantuntijaryhmän toiminnan esittely, Jari Kinnunen ja Koripalloliiton kilpailujohtaja Tom Westerholm
klo 10.10 Paneelikeskustelu: Millaisia ovat sisäjoukkuepelien olosuhteet 2020-luvulla?
Anna Airava, Dickenin toiminnanjohtaja
Tero Auvinen, Palloliiton olosuhdepäällikkö ja sisäjoukkuepelien olosuhdeasiantuntijaryhmän jäsen
Hanno Möttölä, koripallolegenda
Tero Tiitu, salibandylegenda

Vapaata keskustelua ja mahdollisuus tehdä haastatteluja.

Lisätiedot selvityksestä:
Annika Rinne, Senior Analyst, Aula Research Oy, puh. 050 375 8415
Jari Kinnunen, yhteiskuntasuhdejohtaja, Suomen Salibandyliitto, puh. 0400 529 000

Lähde: Salibandyliiton tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat