Akkreditoinnit jalkapallon EM-lopputurnaukseen 12.6.-12.7.
23.1.2020 10:17 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Akkreditoinnit jalkapallon EM-lopputurnaukseen 12.6.-12.7.

Jalkapallon EM-kilpailut järjestetään 12.6–12.7.2020 kaikkiaan 12:ssa eri Euroopan maassa. Median akkreditointi lopputurnaukseen tapahtuu kokonaan UEFA:n kautta. Akkreditointi päättyy 31.1. Akkreditoituminen vaatii erillisen rekisteröitymisen UEFA:n järjestelmään, joten akkreditoitumiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, eikä sitä kannata jättää viimeiseen päivään. Suomen Palloliitto ei ole millään lailla osallisena akkreditoinneissa tai niiden hakemisessa, joten kaikki mahdolliset kysymykset akkreditointeihin liittyen tulee osoittaa suoraan UEFA:lle.

Palloliitto tarjoaa matkakumppaninsa (Elämysmatkat) kautta myös median edustajille matkapaketteja Kööpenhaminaan ja Pietariin. Elämysmatkat rakentaa myös ns. Huuhkajanpesän eli oman fani- ja tapahtuma-alueen ja tämä saattaa myös kiinnostaa ainakin osaa median edustajista.

Lisätiedot: Elämysmatkat, toimitusjohtaja Pasi Latva, puh. 0400 700 328, pasi.latva@elamysgroup.com.

A-maaottelut ennen EM-lopputurnausta

Miesten A-maajoukkueen otteluohjelma ennen EM-lopputurnausta on lyöty lukkoon myös alkamisaikojen osalta:

27.3. klo 20.45 (21.45) Puola–Suomi (Wroclaw, Puola)
31.3. klo 21.00 (22.00) Ranska–Suomi (Lyon, Ranska)
4.6. klo 19.45 (20.45) Ruotsi–Suomi (Solna, Friends Arena, Ruotsi
7.6. klo 16.00 Suomi–Viro (Tampere, Ratinan stadion)

Median akkreditoinnit näihin otteluihin hoidetaan Palloliiton kautta. Akkreditointi Puola- ja Ranska-otteluihin avataan helmikuun loppupuolella ja siitä ilmoitetaan erikseen.

Mediatilaisuudet

Kaikista kevään media-aktiviteeteista tiedotetaan erikseen lähempänä tapahtumia. Ensimmäinen ”varma” tapahtuma on joukkueen julkaisu Puola- ja Ranska-otteluihin maaliskuun puolivälissä. Huuhkajien media-ohjelma itse EM-lopputurnauksen aikana tarkentuu ilmeisistä syistä vasta lähempänä. Tietoa joukkueen liikkumisesta EM-lopputurnauksen aikaan: EM-lopputurnaus.

Lähde: Suomen Palloliiton tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat