Fair Play -lehti: Mies, joka sai uuden mahdollisuuden
7.1.2020 14:48 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Mies, joka sai uuden mahdollisuuden

Anteeksi vain Kari Hotakainen, mutta jos joku on oikea ihminen kirjoittamaan suomalaisesta F1-kuljettajasta, niin jo eläköitynyt moottoritoimittajalegenda Heikki Kulta on. Aiemmin on julkaistu Kullan Turun Sanomiin tekemiin juttuihin perustuvat kirjat Mika Häkkisestä ja Kimi Räikkösestä, mutta ”trilogian” kolmas osa eli kirja Mika Salosta poikkeaa edellisistä. Nyt perustana on vuosikymmenten kokemuksen ja niiden vanhojen artikkeleiden lisäksi myös uutta haastattelumateriaalia.

Tässä vaiheessa lienee syytä korjata, että Hotakainen on oikea henkilö formulaelämäkerran kirjoittajaksi siinä, missä Kultakin – sen osoittavat jo kylmät myyntiluvutkin. Tyylilaji ja lähtökohdat vain ovat erilaiset. Meille vannoutuneille moottoripäille Kullan kirja tarjoilee monella tapaa enemmän, se yksinkertaisesti vie syvemmälle salaperäiseen F1-maailmaan ja samalla myös siellä rautaoreilla ratsastavien gladiaattorien maailmaan.

Lue lisää Asko Tanhuanpään kirjoittamasta Mika Salo – Elämäni -kirja-arviosta uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 4/2019.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat