Fair Play -lehti: Nyt äänestämään!
19.12.2019 9:12 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry


Fair Play -lehti: Nyt äänestämään!

Urheilutoimittajain Liiton puheenjohtaja Kari Linna kirjoittaa Fair Play -lehden pääkirjoituksessaan Vuoden Urheilija -äänestyksestä:

Vuoden Urheilija -äänestys on jälleen ajankohtainen. Vähän ennen tämän lehden ilmestymistä avautui myös uusi verkkosivustomme www.vuodenurheilija.fi. Siellä on kaikki äänestyksiämme varten tarpeellinen tieto. Digiloikka 2020-luvulle on ollut melkoinen hyppy eteenpäin. Siitä meidän on kiittäminen liittomme uutta yhteistyökumppania Codemate Oy:tä.

Codemate oli luonteva valinta digipäivitystarpeemme toteuttajaksi myös siksi, että yhtiö on ennenkin tehnyt yhteistyötä erilaisten urheilun toimijoiden kanssa ja innostui välittömästi ideasta olla nostamassa Urheilutoimittajain Liiton äänestysalustat sekä digiratkaisut arvoiselleen tasolle. Maininnan arvoinen yksityiskohta on, että Codematen toimitusjohtaja Toni Piirainen on huippu-uimari Jenna Laukkasen valmentaja. Yhtiön urheilukiinnostus ei ole siis pelkkää kaunopuhetta, vaan aitoa käytännön tasolle vietyä toimintaa. Siksi liittomme oli valmis sitoutumaan pitkään yhteistyöhön Codematen kanssa ja kehittämään toimintoja edelleen.

Edellisessä Fair Play -lehdessä esiteltiin uusi Vuoden Urheilija -valiokunta. Se on tehnyt ison pohjatyön, jotta Sinun olisi mahdollisimman vaivatonta valita ehdokkaasi TOP25-listalta. Myös Vuoden Valmentajaa ja Vuoden Joukkuetta äänestetään valmiista TOP5-listoista. Vuoden Urheilija -äänestyksessä on mahdollisuus myös yhdelle omalle ehdokkaalle, mutta sen täytyy olla hyvin perusteltu.

Lue lisää uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 4/2019.


Paras kiitos liitolle, valiokunnalle ja Codematelle on
mahdollisimman suuri äänestysaktiivisuus.
Kuva: Matti Hannula.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat