Valokuvaajien akkreditointi jalkapallon miesten A-maajoukkueen kansanjuhlaan Helsingissä 19.11.
18.11.2019 11:44 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Valokuvaajien akkreditointi jalkapallon miesten A-maajoukkueen kansanjuhlaan Helsingissä 19.11.

Sukupolvien Unelma toteutui perjantaina 15.11. Huuhkajien matka vie välissä vielä tärkeään EM-karsintojen päätösotteluun Kreikkaa vastaan maanantaina 18.11. Ateenassa, mutta tiistaina on yhteisen juhlan aika.

Huuhkajien historiallista EM-lopputurnauspaikkaa juhlitaan 19. marraskuuta 2019 klo 19.00 kansanjuhlassa Helsingin Kansalaistorilla koko Huuhkajien joukkueen voimin. Huuhkajien lisäksi lavalla nähdään illan aikana liuta tunnettuja artisteja, muiden muassa JVG, Abreu, Kaija Koo ja Juha Tapio. Yllätyksiä unohtamatta.

Kysymyksessä on nimen mukaisesti kansanjuhla, johon luonnollisesti median edustajat ovat tervetulleita. Mitään erillisiä media-aktiviteetteja ei tapahtuman yhteydessä kuitenkaan järjestetä. Valokuvaaminen tilaisuudessa on myös vapaata, mutta mediaa edustaville valokuvaajille on varattu paikkoja myös erikseen. Erillisen paikan lavan edustalta haluavien valokuvaajien pyydetään akkreditoitumaan ennakkoon vapaamuotoisella sähköpostilla 18.11. klo 20.00 mennessä: Mikael Erävuori, mikael.eravuori@palloliitto.fi. Paikkoja valokuvaajille on lavan edustalla rajallinen määrä. Akkreditointien myöntämisestä ilmoitetaan niitä hakeneille maanantai-iltana.

Lisätiedot: Suomen Palloliitto, tiedottaja Mikael Erävuori, puh. 050 556 1966, mikael.eravuori@palloliitto.fi.

Lähde: Suomen Palloliiton tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat