Akkreditointi jalkapallon miesten EM-karsintaotteluun Suomi-Liechtenstein 15.11.
30.10.2019 11:08 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Akkreditointi jalkapallon miesten EM-karsintaotteluun Suomi-Liechtenstein 15.11.

Huuhkajat kohtaa EM-karsintojen viimeisessä kotiottelussaan Liechtensteinin 15. marraskuuta 2019 klo 19.00 Helsingissä, Telia 5G Areenalla.

Työvuorossa olevat toimittajat voivat hakea akkreditointia otteluun maanantaihin 4.11. mennessä: Akkreditointilomake. Myöhästyneitä hakemuksia ei hyväksytä. Akkreditoinneista tiedotetaan tarkemmin niitä hakeneille toimittajille viimeistään akkreditointiajan umpeuduttua.

EM-karsintalohkon tilanteen myötä ottelu on herättänyt jo nyt erittäin laajaa kiinnostusta mediassa. Koska Telia 5G Areenalla on mediapaikkoja vain noin 40 ja vaikka myös normaaleja katsomopaikkoja saadaan varattua pienissä määrin median käyttöön, on jo nyt varmaa, että akkreditointipyyntöjen määrä tulee ylittämään selvästi sen määrän, joka akkreditointeja otteluun voidaan myöntää.

Pyydämme jo akkreditointia hakiessanne huomioimaan, että akkreditointeja tullaan myöntämään ensisijaisesti päivittäisuutismedialle. Lisäksi toimituksia, jotka hakevat useampaa akkreditointia kehotetaan käymään sisäisesti läpi akkreditointihakemusten koordinointi. Yksittäisille medioille myönnettävien akkreditointien määrä on joka tapauksessa rajoitettu.

Media-akkreditointeja otteluun on varattu niin istumapaikkojen kuin stadionin muiden tilojen puitteissa niin suuri määrä kuin kohtuudella on mahdollista. Median työskentelyn sujuvoittamiseksi pyydämme lisäksi akkreditointihakemuksen yhteydessä erikseen merkitsemään, haetteko akkreditointia ottelun jälkeen lehdistötilaisuuteen vai mixed zonelle.

Valokuvaajia em. valinta ei luonnollisesti koske, mutta myös valokuvaajille on otteluun hyvin rajallinen määrä akkreditointeja ja kuvauspaikkoja stadionilla saatetaan lisäksi jakaa ennakkoon.

Lisätiedot: Suomen Palloliitto, tiedottaja Mikael Erävuori, puh. 050 556 1966, mikael.eravuori@palloliitto.fi.

Lähde: Suomen Palloliiton tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat