Toimittajalegendat juhlivat Olympiakomitean alumnigaalassa
24.10.2019 10:54 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Toimittajalegendat juhlivat Olympiakomitean alumnigaalassa

Suomen Olympiakomitea järjesti maanantaina 21. lokakuuta alumnitilaisuuden Helsingissä, hotelli Scandic Parkin seminaaritiloissa. Paikalla oli kolmisensataa kunniavierasta: Suomen olympiajoukkueiden jäseniä eri vuosikymmeniltä sekä eri sidosryhmien edustajia.

Paikalle oli kutsuttu myös tunnettuja suomalaisia urheilutoimittajia, jotka viettivät juhlallista iltaa Veikkauksen pöydässä. Anssi Kukkonen, Seppo Kannas, Juha Jokinen, Pertti Tapola ja Jari Porttila ovat kukin tehneet upean uran suomalaisessa urheilujournalismissa. Miehet laskivat, että olivat olleet työtehtävissä yhteensä 80:ssä olympiakisoissa.

– Oli suuri ilo ja kunnia meille ja myös koko tälle tapahtumalle, että nämä kyseiset, hienon elämäntyön urheilutoimittajina tehneet henkilöt pääsivät tänne paikan päälle. Tarinoita riitti ja kokemuksen rintaääni todella kuului siinä pöydän ääressä istuessa. Niitä juttuja oli todella mahtava kuunnella, kertoo Veikkauksen yhteyspäällikkö Ville Peltoniemi, joka isännöi pöytäseuruetta yhdessä Veikkauksen sponsorointipäällikkö Johanna Kozulin kanssa.


Olympiakomitean alumnigaalaan oli kutsuttu myös pitkän
linjan urheilutoimittajia. Edessä vasemmalta Anssi Kukkonen,
Juha Jokinen, Seppo Kannas ja Pertti Tapola. Takana
vasemmalta Jari Porttila, Suomen Olympiakomitea Markkinointi
Oy:n toimitusjohtaja Samuli Vasala ja Veikkauksen sponsorointipäällikkö
Johanna Kozul. Kuva: Tomi Auremaa
.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat