Olympia-alumnit koolla Helsingissä 21.10.
15.10.2019 9:40 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Olympia-alumnit koolla Helsingissä 21.10.

Suomen Olympiakomitea järjestää Olympia-alumnitapahtuman 21. lokakuuta 2019 Helsingissä, Hotelli Scandic Parkissa. Mukaan on ilmoittautunut urheilijoita, valmentajia ja taustahenkilöitä kaikista Suomen olympiajoukkueista vuodesta 1948 vuoteen 2018 saakka. Joukossa ovat mm. olympiavoittajat Marja-Liisa Kirvesniemi, Pertti Karppinen, Pertti Ukkola, Juha Mieto, Arto Koivisto, Tapio Korjus, Marjut Rolig, Mikko Kolehmainen, Tomi Poikolainen ja Satu Mäkelä-Nummela. Heidän lisäkseen sinisellä matolla gaalailtaan kävelee noin muuta 30 olympiamitalistia ja yli 300 muuta olympiajoukkueiden jäsentä. Tämän hetken aktiiviurheilijoista paikalla ovat mm. olympia- ja MM-mitalistit Mira Potkonen, Tuuli Petäjä-Sirén, Matti Mattsson, Tuula Tenkanen ja suuri joukko muita Tokion olympialaisiin tähtääviä urheilijoita.

Varsinainen alumnigaala on suunnattu vain olympiajoukkueiden jäsenille, mutta medialla on mahdollisuus kuvata ja haastatella olympia-alumnin osallistujia sinisellä matolla klo 17.30-19.00. Urheilijat ja muut alumnit saapuvat siniselle matolle nauttimaan alkumaljat omien aikataulujensa mukaan, ja kulkevat sitä kautta gaalaillalliselle, joka alkaa klo 19.00.

Median haastattelualue ja sininen matto sijaitsevat Scandic Parkin 1. kerroksen pääaulassa. Haastattelualueella voi valokuvata, videokuvata ja tehdä haastatteluja. Ei live-striimausta. Tarkempi osallistujalista on saatavilla pyynnöstä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Suomen Olympiakomitea, viestintäpäällikkö Mika Noronen, puh. 040 504 8714, mika.noronen@olympiakomitea.fi

Lähde: Suomen Olympiakomitean tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat