Fair Play -lehti: Uudistuksia
1.10.2019 10:27 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Uudistuksia

Urheilutoimittajain Liiton puheenjohtaja Kari Linna kirjoittaa Fair Play -lehden pääkirjoituksessaan Vuoden Urheilija -äänestysuudistusprosessista:

Toukokuisessa Helsingin ylimääräisessä yhdistyskokouksessa päätimme säilyttää Vuoden Urheilija -äänestyksen liitollamme. Huomionarvoinen oli myös tapa, miten ja millaisten vaiheiden jälkeen päätös syntyi. Keskustelu oli vilkasta, mutta yhtä ainoaa äänestyksestä edes pieneltä osin luopumista esittänyttä puheenvuoroa ei kuultu. Olisihan ollut mahdollista, että päätös olisi tehty äänestämällä, mutta sellainen ei ollut lähelläkään. Yli tuhat jäsentämme oli suoraan tai välillisesti täysin yksimielisiä. Pidetään äänestys itsellämme ja vaalitaan sitä. Ja tehdään siitä entistäkin parempi.

Niinpä valtuutin pääsihteerimme Nina Jakosen ja Vuoden Urheilija -valiokunnan puheenjohtaja Matti Hannulan kipparoimaan sellaista uudistusta, joka päivittää äänestyksemme suoraan 2020-luvulle. He ovat tehneet työtä käskettyä. Ahkeroinnin tulos on tarkemmin esitelty tämän lehden sivulla 8. Tärkeimmät uudistukset ovat valmiiksi pureskeltujen ehdokasmäärien selvä väheneminen ja muutokset Vuoden Urheilija -valiokunnassa.

Lue lisää uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 3/2019.


Vaikka äänestykset kokevat ensikasteensa tulevana
vuodenvaihteena, palkintojenjakoon ei tule muutoksia.
Kaikki liittomme palkinnot jaetaan tammikuisessa
Urheilugaalassa
. Kuva: Matti Hannula.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat