Talvilajien maajoukkueiden mediaviikko 14.-18.10.
30.9.2019 14:07 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Talvilajien maajoukkueiden mediaviikko 14.-18.10.

Pohjoismaisten lajien kansainvälisen kilpailukauden alkuun on aikaa alle kaksi kuukautta. Maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn joukkueet ovat leireilleet tiiviisti kesäkauden ja siirtyminen kohti kisakautta on alkanut. Kaudella 2019-2020 ei ole pohjoismaisten lajien arvokilpailuja mäkihypyn lentomäen ja nuorten MM-kilpailuja lukuun ottamatta, joten maailmancupin kokonaistourilla menestyminen korostuu.

Lokakuussa maajoukkueleirien välimaastoissa urheilijat piipahtavat mediatapaamisissa pääkaupunkiseudulla. Luvassa on maajoukkueiden mediaviikko, kun jokainen joukkue on tavattavissa omissa tilaisuuksissaan. Kesän ja syksyn kuulumiset perataan läpi ja käännetään katseet jo vahvasti kohti lumikauden alkua.

Mäkihypyn mediapäivä 14. lokakuuta 2019 klo 12.30-14.30 Helsingissä (Modeo Showroom, Hämeentie 157). Paikalla tilaisuudessa ovat A-maajoukkue sekä naisten ja miesten haastajaryhmän hyppääjiä valmentajiensa Ossi-Pekka Vallan (naiset) ja Lauri Hakolan (miehet) johdolla. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 12.30, mediatilaisuus alkaa klo 13.00.

Mäkihypyn maajoukkueiden kokoonpanot

Maastohiihdon mediapäivä 16. lokakuuta 2019 klo 12.30-14.30 Vantaalla, Scandic Airportissa (aulatila, Lentäjäntie 1). Paikalla tilaisuudessa ovat A-statuksen omaavat maajoukkueurheilijat, joukkueen johtaja Matti Haavisto sekä valmentajat Ville Oksanen ja Mikko Virtanen. Huoltopäällikkö Aki Hukka on myös haastateltavissa tilaisuudessa. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 12.30, mediatilaisuus alkaa klo 13.00. Autolla saapuvien kannattaa ajaa lentoaseman parkkihalliin P5, josta on helppo kulkuyhteys Scandic Airport -hotellille.

Maastohiihdon maajoukkueen kokoonpano

Yhdistetyn mediapäivä 18. lokakuuta 2019 klo 10.30-14.00 Sipoossa (ampumarata, Ampumaradantie 105). Paikalla tilaisuudessa ovat A-maajoukkueen urheilijat valmentaja Petter Kukkosen johdolla. Sään salliessa ollaan koko päivä ulkona, joten varaudu lämpimin ja säänmukaisin vaattein. Sisätiloja on toki myös tarpeen tullen käytössä. Median edustajilla on mahdollisuus osallistua haulikkokouluun ja ampumiseen päivän aikana. Omia varusteita ei tarvita. Ilmoita halukkuus haulikkoammuntaan ilmoittautumislomakkeella.

Yhdistetyn maajoukkueen kokoonpano

Ilmoittautumiset mediaviikon tilaisuuksiin 9.10. mennessä: Ilmoittautumislomake.
Lisätiedot
: Hiihtoliitto, viestintäpäällikkö Soili Hirvonen, puh. 0400 837 583, soili.hirvonen@hiihtoliitto.fi.

Lähde: Hiihtoliiton tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat