Palloliiton mediabrunssi Helsingissä 26.8.
21.8.2019 18:48 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Palloliiton mediabrunssi Helsingissä 26.8.

Palloliitto järjestää mediabrunssin toimittajille 26. elokuuta 2019 klo 9.15 Helsingissä, hotelli Scandic Park Helsingissä (Mannerheimintie 46).

Tilaisuudessa käydään läpi ajankohtaisia asioita Palloliitossa. Tilaisuudessa oman puheenvuoronsa pitävät pääsihteeri Marco Casagrande ja naisten jalkapallon kehityspäällikkönä kesäkuussa aloittanut Heidi Pihlaja.

Maajoukkueiden osalta U21-maajoukkueen päävalmentaja Juha Malinen julkaisee tilaisuudessa joukkueensa EM-karsintojen avausotteluihin Ukrainaa ja Pohjois-Irlantia vastaan. Miesten A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva julkaisee niin ikään joukkueensa EM-karsintaotteluihin Kreikkaa ja Italiaa vastaan.

Paikalla tilaisuudessa ovat myös muun muassa Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti sekä olosuhdepäällikkö Tero Auvinen. Kaikki paikalla olevat Palloliiton edustajat ovat median haastateltavissa myös erikseen sekä mukana keskustelussa epämuodollisemmin brunssin ääressä.

Ilmoittautumiset tarjoiluvarausten takia (mainitse myös erityisruokavaliot/allergiat) 23.8. klo 12.00 mennessä: tiedotus@palloliitto.fi.
Lisätiedot
: Suomen Palloliitto, viestintäpäällikkö Taru Nyholm, puh. 0400 425 241, taru.nyholm@palloliitto.fi.

Lähde: Suomen Palloliiton tiedotus   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat