Telinevoimistelun huipulta pyörätuoliin: Jari Mönkkösen tarinan julkistustilaisuus Helsingissä 29.8.
21.8.2019 18:24 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Telinevoimistelun huipulta pyörätuoliin: Jari Mönkkösen tarinan julkistustilaisuus Helsingissä 29.8.

Jari Mönkkösen (s. 1974) elämä sai dramaattisen käänteen 20.7.2016. Yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä telinevoimistelijoista loukkaantui vakavasti voimisteluharjoituksessaan Helsingissä. Kaksoisvoltti taaksepäin epäonnistui ja Mönkkönen tuli niskoilleen alas. Seurauksena oli välitön neliraajahalvaus, tetraplegia.

Mika Saukkosen Viimeinen voltti – Jari Mönkkösen tarina -julkistustilaisuus järjestetään 29. elokuuta 2019 klo 13.00 Helsingissä, Oodi-kirjaston Kirjataivaassa.

Jari Mönkkönen kertoo viiltävän rohkeasti ja avoimesti koko tarinansa. Onnettomuuden ensihetket, kuntoutus ja nykytilanne ovat koskettavaa luettavaa. Mönkkönen ei sääli itseään vaan syvimmätkin ajatukset ja tummat jaksot kerrotaan niin kuin hän on ne kokenut. Mönkkönen kertoo, millaista on menettää liikuntakyky kokonaan ja jäädä muiden armoille. Miten se muuttaa perhe-elämää? Miten sen kaiken jaksaa ja kestää henkisesti? Kirjassa käydään läpi koko mittava urheilu-ura ja äänessä ovat myös elämän tärkeimmät henkilöt, kuten Sanna-vaimo sekä ystävä ja kilpakumppani Jani Tanskanen.

Mika Saukkonen on MTV:n urheilutoimittaja. Hän aloitti 1990-luvun puolivälissä silloisessa Tulosruudussa ja on kanavan pitkäaikaisin urheilutoimittaja ja -ankkuri. Saukkonen on aiemmin kirjoittanut kirjan Juti – Timo Jutilan tarina.

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot: tiedotus@docendo.fi

Lähde: Docendon tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat