Akkreditointi Kuninkuusraveihin Lahteen 2.-4.8.
19.6.2019 9:37 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Akkreditointi Kuninkuusraveihin Lahteen 2.-4.8.

Lahden Kuninkuusravit järjestetään 2.-4. elokuuta 2019. Kuninkuusravit on suurin ja perinteikkäin suomalainen ravitapahtuma. Tänä vuonna kilpailu palaa juurilleen, sillä ensimmäiset Kuninkuusravit ravattiin vuonna 1924 Lahdessa. 95 vuodessa tapahtuma on paisunut viikonlopun yli jatkuviksi festareiksi, jotka katsojamäärältään kuuluvat Suomen suurimpiin vuosittaisiin yleisötapahtumiin. Paikalle karkeloihin odotetaan jopa 60 000 kävijää ja heidän odotetaan jättävän alueelle yli 10 miljoonaa euroa.

Media-akkreditointi tapahtumaan on avattu: Akkreditointilomake. Median edustajia pyydetään akkreditoitumaan 26.7. mennessä. Samalla tulee ilmoittaa, mikäli tarvitsee kuvauslupaa keskikentälle, osallistuuko median iltajuhlaan ja mistä haluaa noutaa akkreditoinnin. Radan lähellä on hyvin rajoitetusti parkkitilaa, joten autopaikkaa ei pystytä järjestämään kaikille. Etäparkkipaikat palvelevat myös mediaa, ja nonstop -busseilla pääsee kulkemaan ilmaiseksi mediapassilla. Hyväksytysti akkreditoiduille lähetetään lisätietoa tapahtumasta noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Median edustajille on varattu huoneita Scandic Lahdesta, joka toimii lehdistöhotellina. Sijainti on lähellä Matkakeskusta, josta on kuljetus radalle. Majoitusvaraukset ja -tiedustelut 24.6. mennessä: Suvi Räsänen, suvi.rasanen@lahtiregion.fi.

Lisätiedot: Kuninkuusravit, tiedottaja Johanna Heinonen, puh. 050 442 6784, www.kuninkuusravit.fi.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat