Vuoden Urheilijan valitsee jatkossakin Urheilutoimittajain Liitto
28.5.2019 9:11 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Vuoden Urheilijan valitsee jatkossakin Urheilutoimittajain Liitto

Vuoden Urheilijan valitsee jatkossakin Urheilutoimittajain Liitto

Urheilutoimittajain Liitto piti ylimääräisen yhdistyskokouksen tiistaina 28. toukokuuta Helsingissä, jossa kokouksen ainoana asiana käsiteltiin Vuoden Urheilija -äänestystä.

Liiton jäsenistö päätti yksimielisesti, että Vuoden Urheilija -äänestys pysyy liitolla 100-prosenttisesti, eikä sitä avata suurelle yleisölle.

– Ylimääräisen yhdistyskokouksen viesti oli selkeä: Vuoden Urheilijasta äänestävät jatkossakin urheilutoimittajat, jotka ovat liiton jäseniä, kertoo Urheilutoimittajain Liiton hallituksen puheenjohtaja Kari Linna.

– Päätös oli yksimielinen, joten se on vahva signaali kentän arvostuksesta liiton perusarvoja kohtaan. Vuoden Urheilija -valinnat ovat kruununjalokivemme myös jatkossa.

Ylimääräisessä yhdistyskokouksessa keskusteltiin myös Vuoden Urheilija -äänestyksen uudistamisesta.

– Äänestykseen on toivottu uudistusta ja modernisointia, joten sitä työtä jatketaan edelleen. Samassa yhteydessä mietitään myös suuren yleisön rooli. Millä tavoin suuri yleisö olisi mukana ja mikä olisi mahdollisen yleisöäänestyksen nimi, ovat tietenkin vielä auki. Haluamme itsekin lisää vuorovaikutteisuutta, joten näemme mahdollisuudet pelkästään positiivisina, jatkaa Linna.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat