Urheilutoimittajain Liiton ylimääräinen yhdistyskokous Helsingissä 28.5.
13.5.2019 10:20 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Urheilutoimittajain Liiton ylimääräinen yhdistyskokous Helsingissä 28.

Urheilutoimittajain Liiton ylimääräinen yhdistyskokous Helsingissä 28.5.

Urheilutoimittajain Liitto pitää ylimääräisen yhdistyskokouksen tiistaina 28. toukokuuta 2019 klo 13.00 Helsingissä, Hotel Arthurissa (auditorio, Vuorikatu 19). Kokousta ennen liitto tarjoaa lounaan klo 12.00 lähtien Ravintola Arthurissa. Kokouksen ainoana asiana käsitellään Vuoden Urheilija -äänestystä. Ylimääräinen yhdistyskokous on avoin kaikille liiton jäsenille. Huom! Paikalliskerhon virallisella edustajalla on oltava paikalliskerhon myöntämä valtakirja mukanaan kokouksessa.

Urheilutoimittajain Liiton ja Suomen Urheilugaalan yhteistyösopimus on katkolla, ja yhteistyön jatkon kannalta ratkaisevassa asemassa on Vuoden Urheilija -äänestys ja sen mahdollinen äänestysuudistus. Ylimääräisessä yhdistyskokouksessa päätetään, pidetäänkö äänestys 100-prosenttisesti Urheilutoimittajain Liitolla vai avataanko sitä esimerkiksi jossain määrin myös suurelle yleisölle.

Mikäli päätämme pitää äänestyksen kokonaan itsellämme, se voi tarkoittaa Urheilugaala-yhteistyön loppua, ja/tai merkittävää taloudellista heikennystä liiton budjettiin. Vuoden Urheilija -äänestys on liitollemme erittäin tärkeä. Sen vuoksi toivomme jäsenistön mahdollisimman aktiivisesti osallistuvan ylimääräiseen yhdistyskokoukseen ja kertovan siellä kantansa asiaan.

Liitto maksaa yhden edustajan/paikalliskerho matkakulut (valtakirjaan merkitty edustaja) kokoukseen edullisinta matkatapaa käyttäen. Matkakulut saadakseen paikalliskerhon edustajan tulee täyttää liiton verkkosivuilta löytyvä matkalaskulomake ja siihen on liitettävä kaikki mahdolliset matkaan liittyvät kuitit mukaan. Matkakorvauslomakkeen voi liitteineen tuoda kokoukseen liiton pääsihteerille tai toimittaa liittoon kokouksen jälkeen postitse tai sähköpostitse.

Ilmoittautumiset lounasjärjestelyjen vuoksi etukäteen torstaihin 23.5. mennessä sähköpostitse: toimisto@urheilutoimittajat.fi. Ilmoita samalla seuraavat tiedot: nimi, jäsenstatus, paikalliskerho sekä mahdollinen erityisruokavalio.

Lisätiedot:
Kokousasiat, pääsihteeri Nina Jakonen, puh. 050 44 84 845, toimisto@urheilutoimittajat.fi
Vuoden Urheilija -äänestys, puheenjohtaja Kari Linna, puh. 0400 586 446, kari.linna@voittolinja.fi


Esityslista

1. Kokouksen avaus

2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

3. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta

4. Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

5. Paikalla olevien jäsenten lukumäärän toteaminen

Henkilöjäsenet ja paikalliskerhot, joilla on yksi ääni kutakin alkavaa kymmentä henkilöjäsentä kohti.

6. Vuoden Urheilija -äänestys

7. Muut asiat

8. Kokouksen päättäminen


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat