Fair Play -lehti: Harjoituksia lihaksille ja pääkopalle
2.4.2019 17:57 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Harjoituksia lihaksille ja pääkopalle

Fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin saavuttamisesta on tullut tärkeä päämäärä monelle kiireessä elävälle ihmiselle. Aiheesta on kirjoitettu erilaisia oppaita ja kirjoja, mutta Anni Vuohijoen ja Miia Kirsin tietoteos tarjoaa eväitä kokonaisvaltaisen ja kestävän hyvinvoinnin rakentamiseksi.

Kirjoittajista painonnostaja, diplomi-insinööri ja lääketieteen opiskelija Vuohijoki on tunnettu huippu-urheilija. Hän voitti keväällä 2018 pronssia painonnoston EM-kilpailuissa Bukarestissa. Kirjassa Vuohijoki kertoo elämäntarinansa koulukiusatusta tytöstä arvokisamitalistiksi, jolle on tärkeää olla tasapainoinen ja ehjä ihminen. Humanististen tieteiden kandidaatti Kirsi on puolestaan Crossfi t-harrastaja, joka on myös kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Voima kanssamme -kirja käsittelee lihaskunnon vahvistamista ja voimaharjoittelua useista eri näkökulmista. Kirja valottaa lajin historiaa, ihmisen fysiologiaa, itse voimaharjoittelua ja sen aloittamista, harjoitteluun liittyviä terveysongelmia, sukupuolten välisten erojen huomioimista, ravinnon ja levon merkitystä sekä kehonhuoltoa ja psyykettä.

Lue lisää Voima kanssamme – rautaista tietoa voimaharjoittelusta -kirja-arviosta uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 1/2019.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat