Oululainen Kari Linna Urheilutoimittajain Liiton puheenjohtajaksi
20.3.2019 9:26 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Oululainen Kari Linna Urheilutoimittajain Liiton puheenjohtajaksi

Oululainen Kari Linna Urheilutoimittajain Liiton puheenjohtajaksi

Urheilutoimittajain Liiton vuosikokouksessa 20. maaliskuuta 2019 Urheilutoimittajain Liitto sai uuden puheenjohtajan, kun Kalle Virtapohja ei hakenut enää jatkokautta. Vuosikokous valitsi yksimielisesti uudeksi puheenjohtajaksi Kari Linnan, joka on ollut liiton hallituksen jäsen viimeiset kuusi vuotta ja toiminut myös Oulun Seudun Urheilutoimittajien puheenjohtajana toistakymmentä vuotta.

Linna kertoo olevansa iloinen kutsusta liiton puheenjohtajaksi.

– Tällaiseen pyyntöön on ilo ja kunnia vastata myöntävästi. Otan tehtävän vastaan nöyrän kiitollisena saamastani luottamuksesta.

Kari Linna on 54-vuotias kokopäiväinen freelancer-urheilutoimittaja. Hän kirjoittaa muun muassa Helsingin Sanomiin, STT:lle ja Hevosurheiluun. Linnalla on myös pitkä kokemus sähköisen median tuotannoista.

Hallituksen erovuoroiset jäsenet äänestettiin jatkamaan hallituksessa myös seuraavat kaksi vuotta. Hallitukseen valittiin Jussi Heimo (Tampere), Matti Lehtisaari (Helsinki) ja Esko Hatunen (Helsinki). Uutena jäsenenä hallitukseen äänestettiin Tommi Roimela (Palokka). Äänestystappion koki turkulainen Kimmo Muttilainen. Hallituksessa jatkavat Asko Tanhuanpää (Rauma), Taru Nyholm (Helsinki), Nina Vanhatalo (Helsinki) ja Markus Karjalainen (Kuopio).

Jäsenmaksuun pysyy ennalleen

Vuosikokouksessa hyväksyttiin liiton toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2018 sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019. Jäsenmaksuksi vahvistettiin 50 euroa ja liittymismaksuksi 15 euroa.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat