Fair Play -lehti: Savo Volley hoitaa lentopallon liigajoukkuetta tuorein ajatuksin
6.3.2019 10:38 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry


Kuva: Tapio Hartikainen.

Fair Play -lehti: Savo Volley hoitaa lentopallon liigajoukkuetta tuorein ajatuksin

Kuopiossa kirjoilla oleva lentopallon miesten Mestaruusliigan seura Savo Volley on poikkeus kotimaisessa ja varmasti kansainvälisessäkin palloilussa. Liigajoukkueella ei ole varsinaista kotikenttää, ja se on luopunut yhdestä palloilutuloksiin merkitsevästi vaikuttavasta asiasta – kotikenttäedusta, joka on varsinkin lentopallossa erittäin suuri tekijä.

Savolaiset ja seuran puheenjohtaja Tatu Säisä osaavat kääntää tämänkin asian päälaelleen.

– Meillähän on noin kahdeksankertainen kotikenttäetu, sillä pelaamme kotiotteluitamme kahdeksalla kentällä eri puolilla Savoa, tuumii Säisä.

Savo Volley nimittää kotipelien sarjaansa Road Show -nimellä, mikä pitää kirjaimellisesti paikkansa. Tällä kaudella pelejä on eri puolilla maakuntaa noin 120 kilometrin säteellä Kuopiosta. Savo Volley vie huippulentopallon ilosanomaa Kuopion ulkopuolelle Siilinjärvelle, Vieremälle, Iisalmeen, Varkauteen, Leppävirralle, Pielavedelle ja Pieksämäelle.

Savo Volleyn tapahtumia seuraavalle toimittajalle seura heittää myös haasteen. Road Show on tullut tutuksi, mutta uudelle tasolle viety viestintä auttaa työssä. Pelitapahtumista siirtyy tietoa median käyttöön tehokkaasti tavalla, josta jääkiekossa ja jalkapallossakin voi ottaa mallia. Savon Sanomien valokuvaajana ja urheilutoimittajana pitkän työhistorian koonnut Tapio Hartikainen tuottaa pelistä nopeasti kuvat, haastattelut ja tilastot, joiden avulla niin koti- kuin vieraspelejä raportoitaessa on iso apu toimituksissa.

Lue lisää Savo Volleysta uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 1/2019.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat