Bundesliiga starttaa Eurosportilla
25.7.2009 11:34 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry Bundesliiga starttaa Eurosportilla!

Eurosport 2 on alusta asti mukana kun Bundesliiga käynnistyy elokuussa.

Elokuusta 2009 lähtien voit seurata Bundesliigaa Eurosport 2:lla. Bundesliiga on eittämättä yksi Euroopan kovimmista liigoista ja suoria otteluita on luvassa viikoittain!

Ottelukierrokset pelataan perjantaista sunnuntaihin ja Eurosport 2 on mukana toiminnassa joka viikonloppu. Perjantaisin otteluita on luvassa yksi ja sekä lauantaisin että sunnuntaisin kaksi kumpanakin. Maanantaisin ohjelmassa on LIVE-ottelu 2. Bundesliigasta.

Bundesliigalla on Euroopan korkeimmat maali- ja yleisökeskiarvot ottelua kohden. Kaudella 2008/2009 maaleja tehtiin 2,92/ottelu ja yleisöä stadioneille ahtautui keskimäärin 41 914/ottelu. Liigan suurin tähti lienee ranskalainen Franck Ribéry joka pelaa Bayern Münchenissa. Bayern on liigan suurin ja tunnetuin joukkue, mutta menneellä kaudella mestaruus meni historian ensimmäisen tittelinsä voittaneelle Wolfsburgille.

Suomalaiset ovat pikkuhiljaa kansoittamassa Bundesliigan joukkueita. Tulevaksi kaudeksi Sami Hyypiä siirtyi Liverpoolista Bayer Leverkuseniin ja liigassa jatkavat Hannover 96:n Mikael Forssel sekä Werder Bremenin Petri Pasanen.

Bundesliiga

1.kierros: 7.-9.8., suora

2.kierros: 14.-16.8., suora

3.kierros: 21.-23.8., suora

4. kierros: 28.-30.8., suora   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat