Olympiavalmentajaseminaari Helsingissä 16.1.
15.1.2019 10:03 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Olympiavalmentajaseminaari Helsingissä 16.1.

Pitkien perinteiden Olympiavalmentajaseminaari herätetään henkiin tauon jälkeen. Olympiakomitea yhteistyötahoineen on kutsunut suomalaisessa urheilussa toimivia huippu-urheiluvalmentajia ja muita huippu-urheilutoimijoita mukaan yhteiseen kehittämiseen ja jakamaan osaamistaan valmentajalta valmentajalle.

Olympiavalmentajaseminaariin on kutsuttu mm. lajien päävalmentajia ja valmennuspäälliköitä, nuorten olympiavalmentajia, valmennuskeskusten ja urheiluakatemioiden valmennusvastaavia ja huippu-urheiluyksikön tukiurheilijoiden henkilökohtaisia valmentajia.
Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan seminaarin ohjelmaa 16. tammikuuta 2019 Helsinkiin (OP-konttori Vallila, Gebhardinaukio 1).

Keskustelun virittämiseksi kuullaan viimeisintä tietoa maailman huippuvalmentajien osaamisesta. Dr. Sergio Lara-Bercial kertoo Serial Winners -tutkimuksesta. Huippuunsa viety suorituskyky vaatii yksityiskohtiin paneutumista. Teemoiksi on valittu uni ja näkö, joihin johdattavat Henri Tuomilehto ja Timo Koljonen. Mikä oli Iivon tie Olympiavoittoon? Tästä menestystarinasta kertoo Iivo Niskasen henkilökohtainen valmentaja Olli Ohtonen.

Ohjelma
12.00 Avaus, Timo Ritakallio
12.15 Serial winners – Tutkimus kansainvälisisistä huippuvalmentajista, Sergio Lara-Bercial (englanninkielinen esitys)
14.30 Nukkumalla menestykseen, Henri Tuomilehto
15.30 Mistä kiikastaa? Urheilijan piilevät näköongelmat, Timo Koljonen
16.45 Tie Olympiavoittajaksi – case Iivo, Olli Ohtonen

Keskiviikkoiltana järjestetään Valmentajalla on väliä -illallinen, jonka aikana mm. julkistetaan uudet nimitykset Valmentajien Kunniagalleriaan. Suomen Valmentajat on lähettänyt erillisen mediakutsun iltatilaisuudesta.

Lisätiedot:
Pia Pekonen, valmennusosaamisen asiantuntija, puh. 040 702 0666
Kirsi Hämäläinen, valmennusosaamisen kehittämisen asiantuntija, puh. 050 352 2638

Lähde: Suomen Olympiakomitean tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat