Vuoden Urheilija -äänestys jatkuu 2.1. asti
19.12.2018 12:52 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Vuoden Urheilija -äänestys jatkuu 2.1. asti

Vuoden Urheilija -äänestys on parhaillaan käynnissä. Vuoden Urheilijaa äänestetään sähköisellä äänestyslomakkeella liiton verkkosivujen kautta: Äänestyslomake. Sivuilta löytyvät myös äänestyslistat ja äänestyssäännöt. Äänestys jatkuu vielä vuoden vaihteen jälkeenkin ja päättyy 2.1.2019 klo 23.59 (Suomen aikaa). Muista siis äänestää ajoissa!

Äänestämisen helpottamiseksi liiton hallituksen nimeämä Vuoden Urheilija -valiokunta laatii joka vuosi äänestyslistat auttaakseen jäseniä palauttamaan mieleensä vuoden aikana menestyneiden urheilijoiden, joukkueiden ja valmentajien saavutukset. Valiokunta ei nimeä ehdokkaita, vaan tekee ”apulistat” äänestäjille, joten äänestyslistojen ulkopuoleltakin voi halutessaan äänestää omaa valintaansa. Äänestyslistat julkaistaan sekä liiton Fair Play -lehdessä että liiton verkkosivuilla. Lehti menee painoon jo joulukuun alkupuolella, joten mahdollisia äänestyslistojen päivityksiä tehdään vuoden loppuun asti verkkosivuilla oleviin äänestyslistoihin.

Äänestyslistojen nimet on päivitetty liiton verkkosivuille 18.12.2018. Aiemmin käytetty Viralliset ehdokaslistat -nimi on ollut harhaanjohtava, koska valiokunta ei nimeä äänestykseen ehdokkaita.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat