Missä menee suomalainen naisurheilu? -tilaisuus Helsingissä 8.11.
7.11.2018 19:02 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Missä menee suomalainen naisurheilu? -tilaisuus Helsingissä 8.11.

Keskustelu- ja tiedotustilaisuudessa pohditaan missä suomalainen naisurheilu menee ja mikä on sen tulevaisuus. Keskustelutilaisuuden alustajat ottavat kysymykseen kantaa kukin omasta näkökulmastaan: ammattiurheilijana, Olympiakomitean ja lajiliiton edustajana. Lisäksi kuullaan lentopallon eurooppalaisella huipulla, naisten Mestarien liigassa pelaavan Hämeenlinnan kuulumiset ennen Mestarien liigan pelien alkua. Tilaisuus järjestetään 8. marraskuuta 2018 klo 13.00 Casino Helsingissä (Mikonkatu 19).

Keskustelutilaisuuden alustajina toimivat Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelman johtaja Antti Paananen, yleisurheilija Lotta Harala ja Lentopalloliiton toimitusjohtaja Keijo Säilynoja. Myös muita asiantuntijoita on paikalla tilaisuudessa.

Hämeenlinna Mestarien liigassa

Hämeenlinnan liigajoukkueesta paikalla tilaisuudessa ovat päävalmentaja Matteo Pentassuglia (ITA), apuvalmentaja Sami Stenius sekä pelaajien edustajat Suvi Kokkonen ja Ronja Heikkiniemi.

Hämeenlinnan Lentopallokerho taistelee 20 eurooppalaisen huippujoukkueen eliittiryhmässä lentopallon naisten Mestarien liigan 4. kierroksella eli lohkovaiheessa. Lohkot arvotaan 2.11. ja lohkopelit alkavat 20.11. Hämeenlinnan ensimmäinen kotiottelu on 19.12. Elenia Areenassa.

Hämeenlinna on vasta kolmas suomalaisjoukkue nykymuotoisen lentopallon Mestarien liigan lohkovaiheessa. LP Salo (LP Viesti) oli mukana naisten liigan lohkopeleissä 2014–2015 ja Ford Store Levoranta (VaLePa) viime kaudella miesten puolella.

Ilmoittautumiset: Lentopalloliitto, Kimmo Nurminen, kimmo.nurminen@lentopalloliitto.fi.

Lähde: Suomen Lentopalloliitto.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat