Mäkihypyn ja yhdistetyn maajoukkueiden mediapäivä Helsingissä 19.10.
15.10.2018 11:36 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Mäkihypyn ja yhdistetyn maajoukkueiden mediapäivä Helsingissä 19.10.

Pohjoismaisten lajien maajoukkueet ovat valmistautuneet tulevaan MM-kisakauteen tiiviillä leirityksellä. Leirivuorokausia on kertynyt niin kotimaassa kuin ulkomaillakin samaan tapaan kuin aikaisempina vuosina. Mäkimaajoukkue on leireillyt tiiviisti pitäen pääpaikkanaan Kuopiota, yhdistetyllä myös kotimaan treeniolot Vuokatissa ja Rukalla ovat toimineet erinomaisesti. Mäkihypyn ja yhdistetyn maajoukkueiden mediapäivä järjestetään 19. lokakuuta 2018 klo 10.30 Helsingissä, Kauppakeskus Redissä (Vapaalentotunneli Fööni, Hermannin Rantatie 11).

Ohjelma vapaalentotunnelin toisen kerroksen kokoustiloissa alkaa klo 10.30. Yhteisen osuuden jälkeen niin urheilijoilla kuin myös median edustajilla on mahdollisuus lentoon, jonka lomassa vapaat haastattelut urheilijoiden ja valmentajien kanssa ovat mahdollisia. Tilaisuus päättyy noin klo 14.30.

Paikalla tilaisuudessa ovat yhdistetyn maajoukkueesta päävalmentaja Petter Kukkonen sekä urheilijat Ilkka Herola, Eero Hirvonen, Atte Korhonen, Leevi Mutru, Arttu Mäkiaho ja Perttu Reponen (nuorten maajoukkue) sekä mäkihyppymaajoukkueesta päävalmentaja Lauri Hakola ja urheilijat Julia Kykkänen ja Julia Tervahartiala (haastajaryhmä, nuoret), Antti Aalto, Andreas Alamommo, Niko Kytösaho (B-maajoukkue, nuoret), Jarkko Määttä ja Eetu Nousiainen.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen sekä haastattelupyynnöt viimeistään 15.10. mennessä: Ilmoittautumislomake.
Lisätiedot Föönistä sekä saapumisohjeet: Fööni.
Lisätiedot: viestintäpäällikkö Soili Hirvonen, soili.hirvonen@hiihtoliitto.fi, puh. 0400 837 583.

Lähde: Suomen Hiihtoliiton tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat