Alppi- ja freestylehiihdon maajoukkueiden kauden 2018-2019 mediatilaisuus Helsingissä 12.10.
8.10.2018 13:31 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Alppi- ja freestylehiihdon maajoukkueiden kauden 2018-2019 mediatilaisuus Helsingissä 12.10.

Alppi- ja freestylehiihdon maajoukkueiden kauden 2018-2019 mediatilaisuus järjestetään 12. lokakuuta 2018 klo 10.00-12.00 Helsingissä, Sporttitalossa (Sininen aula 5. krs, Valimotie 10). Tilaisuudessa on paikalla alppi- ja freestylemaajoukkueiden urheilijoita, kuullaan joukkueiden kuulumisia ja esitellään sekä julkistetaan joukkueiden yhteistyökumppanit. Samalla voi tutustua myös Ski Sport Finlandin uusiin urheilujohtajiin ja kuulla liiton tuoreimmat kuulumiset.

Maajoukkueista paikalla ovat:

Alppi: Andreas Romar, Samu Torsti, Arttu Niemelä, Eemeli Pirinen, Jens Henttinen, Joonas Räsänen, Nella Korpio, Riikka Honkanen ja Erika Pykäläinen sekä akatemiaurheilijat. Urheilujohtaja Tommi Viirret, miesten valmentaja Petri Tuomikoski, naisten valmentaja Nicolas Burtin ja akatemiavalmentaja Magnus Brodin.

Freeski: Elias Syrjä, Anni Kärävä, Joona Kangas ja haastajaryhmän urheilijat

Kumpare
: Jimi Salonen, Jussi Penttala, Olli Penttala, Topi Kanninen ja haastajaryhmän urheilijat. Urheilujohtaja Timo Kanninen, kumparevalmentaja Eemeli Kallas ja freeskivalmentaja Juha Mourujärvi.

Virallisen osuuden jälkeen on mahdollisuus haastatella urheilijoita, valmentajia ja SSF:n henkilökuntaa. Pidemmät haastattelut- tai tuotantokokonaisuudet on pyydettävä etukäteen.

Ilmoittautumiset ja haastattelupyynnöt 10.10. mennessä: Minna Karhu, minna.karhu@skisport.fi.

Lähde: Ski Sport Finlandin tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat