Maastohiihtomaajoukkue median tavattavissa Helsingissä 11.10.
26.9.2018 13:07 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Maastohiihtomaajoukkue median tavattavissa Helsingissä 11.10.

Pohjoismaisten lajien maajoukkueet ovat valmistautuneet tulevaan MM-kisakauteen tiiviillä leirityksellä. Maastohiihdossa uusi valmennusjohto on pitänyt leirityksen pääpiirteissään viime vuosien kaltaisena leirikohteiden hieman vaihtuessa. Joukkue kotiutui viime viikolla MM-kisamaisemista Seefeldistä, jossa se oli kahden viikon harjoitusjaksolla. Seuraavaksi on vuoro siirtyä lumille, korkeanpaikan leirille Italian Val Senalesiin.

Maastohiihtomaajoukkue on median tavattavissa 11. lokakuuta 2018 klo 13.00 alkaen Helsingissä, Casino Helsingin Fennia-salissa (Mikonkatu 19). Ohjelma alkaa klo 13.00, joten pyydämme median edustajia saapumaan paikalle viimeistään klo 12.45. Muistattehan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan, se vaaditaan sisäänpääsyyn.

Paikalla tilaisuudessa ovat valmentajat Matti Haavisto, Teemu Pasanen ja Mikko Virtanen sekä urheilijat Johanna Matintalo, Kerttu Niskanen, Eveliina Piippo, Krista Pärmäkoski ja Susanna Saapunki sekä Ristomatti Hakola, Perttu Hyvärinen, Lari Lehtonen, Joni Mäki, Antti Ojansivu, Anssi Pentsinen ja Lauri Vuorinen.

Ilmoittautumiset sekä haastattelupyynnöt etukäteen 4.10. mennessä: Ilmoittautumislomake.

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Soili Hirvonen, soili.hirvonen@hiihtoliitto.fi, puh. 0400 837 583.

Lähde: Suomen Hiihtoliiton tiedotus.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat