Salibandyliigojen avausinfo Helsingissä 13.9.
10.9.2018 11:17 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Salibandyliigojen avausinfo Helsingissä 13.9.

SSBL Salibandy Oy järjestää naisten ja miesten salibandyliigojen yhteisen kauden avausinfon 13. syyskuuta 2018 klo 9.30-11.00 Helsingissä, Sokos Hotel Presidentissä (Eteläinen Rautatiekatu 4). Tilaisuudessa tarjoillaan lounas klo 11.15. Paikan päällä on sekä liigan johto että edustajia jokaisesta naisten ja miesten liigan joukkueesta.

Jokaisesta joukkueesta on paikalla valmentaja ja vähintään yksi pelaaja. Esimerkiksi Happeelta paikalle saapuu paluun Suomeen tehnyt ja viidesti maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Mika Kohonen, ja Classicin naisten riveistä mukana ovat uudet slovakialaisvahvistukset Michaela Sponiarova sekä Denisa Ferencikova.

Perinteisten kausiennakkojen sijaan tilaisuus keskittyy käytännön tekoihin, joita SSBL Salibandy Oy ja Salibandyliitto toteuttavat yhdessä seurojen kanssa suomalaisen naissalibandyn kehittämiseksi. Esimerkiksi jokaisesta Naisten Liigassa alkavalla kaudella tehtävästä maalista maksetaan vakiosummana lahjoitus rahastoon, jonka varat käytetään tyttösalibandyn hyväksi. Lisätietoja tyttö- ja naissalibandya kehittävistä teoista kerrotaan itse tilaisuudessa.

Ilmoittautumiset etukäteen: Ville Heinonen, puh. 050 413 7118, ville.heinonen@republic.fi.

Lähde: Suomen Salibandyliiton tiedotus.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat