Kenttäratsastuksen PM-kilpailut Ypäjällä 16.-19.8.
14.8.2018 10:47 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Kenttäratsastuksen PM-kilpailut Ypäjällä 16.-19.8.

Kenttäratsastuksen PM-kilpailut järjestetään 16.-19. elokuuta 2018 Ypäjällä. Koulukokeet ratsastetaan perjantaina, esteet lauantaina ja maastoestekoe sunnuntaina. Ponien mestaruus ratsastetaan hieman eri tavalla; maastoesteet hypätään lauantaina ja sunnuntaina rataesteet ratkaisevat mitalisijat. Mukana ovat kaikki ikäluokat: poniratsastajat (12-16v.), juniorit (14-18v.), nuoret (16-21v.) ja seniorit (21-).

Maastoesteradan suunnittelija on ruotsalainen Lars Christensson, joka rakensi mm. Euroopan mestaruuksien radan Tanskassa 2016. Hän on vieraillut Ypäjällä kahdesti, ja Ypäjän tiimi on tehnyt valmistelut ensi viikkoa varten. Samana viikonloppuna kilpaillaan myös Nuorten Hevosten Festivaali, jossa nuoret ratsuhevoset- ja ponit kilpailevat ikäluokkien kasvattajakilpailut. Lauantaina myös nuoret kenttähevoset kilpailevat maastoesteillä.

Median akkreditoinnit 14.8. mennessä: Erja Andersson, puh. 040 8607634, erja.andersson@hevosopisto.fi.

Pressitilaisuus järjestetään PM-kilpailun osalta sunnuntaina palkitsemisten jälkeen. Alustavan aikatauluarvion mukaan ponien palkinnot jaetaan noin puolilta päivin, muut noin klo 16.45 alkaen. Nuorten hevosten menestyjiä voi haastatella aina palkintojenjaon jälkeen, aikataulut palkintojen jakamisille Pressin info-taululla.Kuva: Ypäjän Hevosopisto.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat