Fair Play -lehti: Timo Lainesalo: "Netissä kiire korvaa laadun"
26.6.2018 14:48 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Timo Lainesalo: "Netissä kiire korvaa laadun"

Elämäntyö urheilutoimittajana -tunnustuksella palkittu Timo Lainesalo (64) toimi urheilutoimittajana päätyökseen 42 vuotta. Lainesalo kirjoitti ensimmäiset jääkiekkojuttunsa Hämeen Sanomiin avustajana 1970-luvun alussa, ensimmäisen kesätoimittajapaikan hän sai vuonna 1974.

– Kaikki lähti siitä, kun toimin HPK:n A-nuorten joukkueenjohtajana ja tein peliraportteja Hämeen Sanomille. Kirjoittaminen tuntui mukavalta, ja ilmeisesti ne kelpasivat myös lehdelle työnäytteiksi, Lainesalo kertaa.

Armeijan käymisen jälkeen Lainesalo pestattiin kotkalaisen Etelä-Suomi -lehden urheilutoimituksen esimieheksi. Tässä työssä hän toimi vuodet 1975–1980. Tammikuussa 1981 Lainesalosta tuli kotikaupunkinsa Hämeenlinnan suurimman sanomalehden Hämeen Sanomien
urheilutoimituksen esimies.

– Oli suuri kunnia palata tuttuun lehteen tekemään hommia tuttujen työkavereiden kanssa. Olen aina ollut sitä mieltä, että yhdessä tekemällä ja kaikkien vahvuuksia hyödyntämällä tulee paras lopputulos.

Tätä tehtävää Lainesalo hoiti 36 vuotta heinäkuuhun 2017, jolloin hän jäi eläkkeelle.

– Jälkikäteen voin sanoa, että olin todella onnekas, että sain toimia niin hienossa työyhteisössä. Sen takia töihin oli lähes aina mukava mennä. Tästä tunnustuksesta suurin kiitos kuuluu ehdottomasti heille, Lainesalo kehuu kollegoitaan.

Lue lisää Timo Lainesalon ajatuksista uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 2/2018.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat