Fair Play -lehti: Jutin tarina eli polven mysteeri
20.4.2018 12:51 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Jutin tarina eli polven mysteeri

Tuskin olen ainoa, joka lähti ensialkuun lukemaan Timo Jutilan elämäkertaa harppoen ja otsikoita valikoiden. Ei, en todellakaan halunnut todistaa Jutin ja sen toisen ihmisporkkanan eli kirjan kirjoittaneen Mika Saukkosen yhteistä tarinaa, mutta halusin sen sijaan lukea kaiken mahdollisen kulissientakaisen niin Raimo Summasen pimahduksista, vuoden 2010 kuuluisimmasta huulesta, seuraavan vuoden kuuluisimmasta nilkasta kuin ministeri Paavo Arhinmäen noutaneesta nukkumatistakin.

En pettynyt, mutta annetaan Jutin itsensä kertoa. Ensin case-Summasesta eli tapauksista, jolloin päävalmentajalla lähti sanan täydessä merkityksessä lapasesta: ”Mää sanoin, että kyllä mun mielestä Teemu mahtuu aina tiimiin, ei meillä oo maalintekijöitä liikaa. Rami otti saman tien täyden Cokis-purkin käteen ja heitti sen täysillä mua kohti takana olevaan seinään paskaks niin, että cokikset levis ympäri huonetta. Se viuhahti kymmenen senttiä mun pään vierestä. Rami vaan huus, että vittu, mitä samaa paskaa ku muutkin, Selänne on jo ohi.”

Selänne ei siis tullut vuoden 2004 MM-kilpailuihin Prahaan, vaikka virallinen tieto kertoi Summasen tehneen kaikkensa, jotta tämä saataisiin joukkueeseen.

Lue lisää Juti - Timo Jutilan tarina -kirja-arviosta uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 1/2018.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat