Fair Play -lehti: Opas urheilijalle (ja managerille)
13.4.2018 10:07 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Opas urheilijalle (ja managerille)

Jos joku ei vielä tiedä, miten Aleksi Jalli liittyy suomalaiseen urheiluun, niin kannattaa lukea urheilun, myynnin ja markkinoinnin erikoismieheksi luonnehditun Tero Auvisen ja urheilujohtamiseen erikoistuneeksi tituleeratun Arto Kuuluvaisen toinen yhteinen kirja. Minä opin sen läpi luettuani, että Jalli on eSports-ammattilainen.

Sitä en lukemani jälkeenkään ymmärrä, miksi Jallin tarina kerrotaan urheilukirjassa. Myönnän vailla häpeää olevani siinä mielessä menetetty sielu, etten suostu laskemaan elektronista urheilua urheiluksi ensinkään.

Ensimmäisessä kirjassaan urheiluseurojen sisäpiiriin paneutuneet kirjoittajat ovat nyt lähteneet liikkeelle urheilijan ja tarkemmin hänen unelmansa kautta. Kirjassa pyritään kuvaamaan mahdollisimman kattavasti, mitä tuon unelman saavuttaminen vaatii. Sikäli kirja on hyödyllistä luettavaa, jopa suuntaa antava opas nuorille urheilijoille, mutta myös managereille.

Lue lisää Urheilutähtien sisäpiirissä - tarinat tunteen takana -kirja-arviosta uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 1/2018.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat