Urheilutoimittajain Liitto palkitsi Vuoden tiedottajana Mila Kajas-Virtasen
14.3.2018 11:36 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Urheilutoimittajain Liitto palkitsi Vuoden tiedottajana Mila Kajas-Virtasen

Urheilutoimittajain Liiton hallitus on valinnut Vuoden tiedottajaksi Mila Kajas-Virtasen, joka on tehnyt ansiokasta työtä Suomen Taitoluisteluliiton markkinointi- ja viestintäpäällikkönä jo 10 vuotta. Taitoluistelun viimekeväiset MM-kilpailut Helsingissä olivat jo toiset kotikisat Kajas-Virtasen lajitiedottajan taipaleella. Ensimmäiset olivat EM-kilpailut vuonna 2009.

Kajas-Virtanen toimi viime vuoden taitoluistelun MM-kilpailujen viestintäpäällikkönä, ja hänen johdollaan kilpailujen mediapalvelut toimivat hienosti vajaan 500 akkreditoituneen tiedotusvälineen edustajan hyväksi.

Kajas-Virtanen on pitänyt huolta, että lajiliiton tiedotus sekä kansallisista että kansainvälisistä tapahtumista on aktiivista, tiedotteiden kieliasu on kiitettävää ja tiedotuksen laajuus on perusteltua. Myös sosiaalisen median tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntäminen on ollut Kajas-Virtaselle jo pitkään arkipäivää.

Mila Kajas-Virtasen oma huippu-urheilu-ura taitoluistelijana antaa hänelle valttikortit toimia tehtävässään korkealla tasolla. Kokemuksellaan hän osaa taitavasti luovia urheilijoiden ja mediaväen välimaastossa kummankin osapuolen tarpeet huomioon ottaen.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat