Fair Play -lehti: Talvipäivät: Liikuntahalliyhtiö isossa roolissa maan väestöllisessä keskipisteessä
5.3.2018 11:20 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Talvipäivät: Liikuntahalliyhtiö isossa roolissa maan väestöllisessä keskipisteessä

Urheilutoimittajain Liiton Talvipäivät pidettiin tällä kertaa Hämeenlinnassa. Päivämäärä oli 13.12.2017. Paikalliskerho Kanta-Hämeen Urheilutoimittajat primus motoreinaan Timo ja Joonas Lainesalo oli järjestänyt monipuolisen ja erittäin mielenkiintoisen ohjelmakokonaisuuden. Ohjelmassa oli asiaa mm. HPK:n matkasta jääkiekon huippuseuraksi, golfin senioreiden EM-kilpailuista sekä eri hämeenlinnalaisseurojen tuoreimmat kuulumiset.

Hämeenlinnan Urheilupuiston Elenia Areenan tiloissa apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo toi Talvipäiviin Hämeenlinnan ”virallisen” tervehdyksen. Hän tarjoili palasia kaupungin historiasta. Isosuo korosti, että Hämeenlinna on Suomen kasvukäytäväksi nykyään kutsutun alueen (aiemmin Helsinki- Hämeenlinna-Tampere -akseli) keskustassa.

– Noin 68 000 asukkaan Hämeenlinnassa on sitä paitsi Suomen väestöllinen keskipiste, ja 150 kilometrin säteellä Hämeenlinnasta asuu noin neljä miljoonaa suomalaista, hän totesi.

– Sijainti on monella tavalla keskeinen, mutta valitettavasti tästä pääsee vähän turhan helposti ohikin, Isosuo heitti.

– Missään ei ole niin hyvät paikat harrastaa urheilua kuin Hämeenlinnassa, apulaiskaupunginjohtaja Isosuo väitti.

– Huippu-urheilun suhteen kaupunki tunnetaan varmaankin parhaiten jääkiekosta. Itsekin olen seurannut lajia koko ikäni ja seuraan edelleenkin hyvin tarkasti. Osasyy on, että kaksi vävyäni pelaa jääkiekkoa, yksi täällä ja yksi Sveitsissä.

Lue lisää Talvipäivistä uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 1/2018.   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat