Fair Play -lehti: Koripallolle Urheilugaalasta kaikkien aikojen potti
2.3.2018 9:46 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Fair Play -lehti: Koripallolle Urheilugaalasta kaikkien aikojen potti

Tämän vuotisen Urheilugaalan kovin menestyjä oli kiistatta suomalainen koripallo. Vasta 20-vuotias supertähti Lauri Markkanen vei Vuoden Nuori Urheilija -palkinnon lisäksi myös Läpimurto-palkinnon ja oli Vuoden Urheilija -äänestyksessä kolmas. Markkasen menestyksen lisäksi koripallon miesten maajoukkue eli Susijengi äänestettiin Vuoden Joukkueeksi, päävalmentaja Henrik Dettmann hävisi Vuoden Valmentaja -tittelin vain yhdellä äänellä, ja koripallon EM-kotikisat arvostettiin Vuoden 2017 urheiluilmiöksi.

Urheilugaalan aikaan työmatkalla ollut miesten koripallomaajoukkueen päävalmentaja ehti kommentoimaan saavutettuja palkintoja tuoreeltaan Fair Play -lehdelle.

– Susijengin voittaessa Vuoden Joukkue -palkinnon totesin joukkueelleni, että voitimme Urheilugaalan kaikkein tärkeimmän palkinnon. Kun yksilöt valjastavat pyyteettömästi kaiken osaamisensa yhteisen hyvän palvelukseen, lopputulos on enemmän kuin osiensa summa. Vuoden Joukkueeseen luen yhtä lailla kuuluvaksi paitsi koko valmennusportaan huoltojoukkoineen, myös koko suomalaisen koripalloyhteisön. Vielä kerran kiitos kaikille mukanaolosta.

Lue lisää Lauri Markkasen ja Henrik Dettmannin ajatuksista uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 1/2018.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat