Liiton koulutusapurahahaku on käynnissä
1.3.2018 7:17 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry

Liiton koulutusapurahahaku on käynnissä

Liiton koulutusapurahahaku on käynnissä

Urheilutoimittajain Liiton koulutusapurahahaku alkaa. Apuraha on tarkoitettu paikalliskerhojen koulutustapahtumien toteuttamiseksi, ja apurahaa haettaessa on mukaan ehdottomasti liitettävä myös paikalliskerhon edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä kuluvan vuoden toimintasuunnitelma, budjetti sekä kustannusarvio tukea haettavasta koulutustoiminnasta. Koulutusapurahaa ei myönnetä matkakuluihin.

Paikalliskerhoille myönnettävän koulutusapurahan lisäksi liitto on myöntänyt myös henkilökohtaisia opintostipendejä oman ammattitaidon kehittämiseen ja jatko-opintojen aloittamiseen sekä loppuunsaattamiseen, joista koituu aitoja kuluja. Tällöin hakemuksessa on esitettävä selkeästi oppilaitos/korkeakoulu sekä opintotyön aihe ja loppuunsuorittamisaikataulu sekä kulurakenne. Koulutusapurahaa ei myönnetä matkakuluihin.

Molemmissa tapauksissa koulutusapurahaa saavan, sekä kerhon että toimittajan, on toimitettava Fair Play -lehteen juttu apurahan käytöstä tai opinnäytteestä.

Hakulomake löytyy liiton verkkosivuilta: Hakulomake.

Hakuaika päättyy 30.4. Hakemukset lähetetään liittoon joko postitse tai sähköpostitse: Urheilutoimittajain Liitto, Mannerheimintie 57-59 (sisäpiha), 00250 Helsinki tai toimisto@urheilutoimittajat.fi.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat