Fair Play -lehti: Huikea juhlavuosi
26.2.2018 15:03 Uutiset / Urheilutoimittajain Liitto ry


Fair Play -lehti: Huikea juhlavuosi

Urheilutoimittajain Liiton puheenjohtaja Kalle Virtapohja kirjoittaa Fair Play -lehden pääkirjoituksessaan huippu-urheilun merkityksestä:

Vuoden Urheilijan äänestys nosti jälleen esiin viime vuoden tunteikkaimmat ja hienoimmat urheiluhetket. Iivo Niskasen maailmanmestaruus kotiyleisön edessä. Henri Kontisen hämmästyttävä menestys tenniksen nelinpelissä, Australian avointen voitto ja nelinpelin rankingin ykköspaikka. Ja Lauri Markkasen vuosi 2017 oli yhtä ilotulitusta. Draftaus numerolla seitsemän, onnistuneet EM-kotikisat ja superonnistunut avaus maailman kovimmassa koripallosarjassa NBA:ssa. Tuntuu uskomattomalta, että saman vuoden aikana kolme suomalaista urheilijaa onnistui näin hyvin!

Kun katsotaan äänestystulosta eteenpäin, on vaikea olla hengästymättä. Luottohiihtäjäksemme noussut Krista Pärmäkoski oli parhaana naisena neljäntenä. Globaalisti tunnetuimpien suomalaisurheilijoiden joukkoon noussut F1-sankari Valtteri Bottas oli viides kuudella ykkössijallaan. Mutta missä on Kimi? Kimi Räikkönen on saanut kansainvälistä huomiota kansainvälisen Laureus-gaalan ”parhaan urheiluhetken” kategoriassa annettuaan 6-vuotiaalle fanilleen lippiksen ja nimmarin. Meidän äänestyksessämme maailmalla supertähden kategoriaan kuuluva Räikkönen oli 25:s. Mutta meillä oli kovatasoinen urheiluvuosi.

Vuosi 2017 oli itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhlavuosi. Näyttäisi siltä, että kotimaassa järjestetyt urheilutapahtumat saivat jonkun verran vetoapua juhlavuodesta. Se oli kai juhlavuoden tarkoituskin.

Lue lisää uusimmasta Fair Play -lehdestä: Fair Play -lehti 1/2018.


   
Urheilutoimittajain Liitto
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtuma
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Ilmoittautuminen
 
 Hakuaika
 
 Fair Play -lehti
Kategoriat